Connect with us

Μπάσκετ

Προσφυγή και από την παράταξη Λιόλιου για προσωρινή διοίκηση στην ΕΟΚ

Published

on

Επιβεβαίωση του προχθεσινού ρεπορτάζ της «Γ» καθώς χθες η παράταξη του Βαγγέλη Λιόλου κατέθεσε προσφυγή στο Πρωτοδικείο Αθηνών για διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΟΚ και έτσι πλέον υπάρχουν δύο προσφυγές μαζί με αυτή της παράταξης Φασούλα.

Η προσφυγή συζητήθηκε χθες και πιθανόν αύριο ή μεθαύριο να εκδοθεί η απόφαση από το Πρωτοδικείο με τις εκτιμήσεις να λένε πως υπάρχει ενδεχόμενο οι προσφυγές να γίνουν δεκτές και η ΕΟΚ να έχει προσωρινή διοίκηση που θα κληθεί να οδηγήσει σε εκλογές.
Την ίδια ώρα χθες έγινε Δ.Σ. στην ΕΟΚ η οποία αποφάσισε να προχωρήσει σε εκλογές στις 12 Σεπτεμβρίου 2021 όμως από το Δ.Σ. που αποφασίστηκαν αυτά, απουσίαζαν τα στελέχη των παρατάξεων Βαγγέλη Λιόλιου και Παναγιώτη Φασούλα.
Καμία από τις δύο παρατάξεις δεν αναγνωρίζει ως μόνιμο το νυν συμβούλιο και κατ’ επέκταση τις αποφάσεις του και όπως είπε και στη μεγάλη συνέντευξή του στη «Γ» ο Βαγγέλης Λιόλιος, η συγκεκριμένη διοίκηση είναι παράνομη και δεν δικαιούται να παίρνει αποφάσεις.
Θα επαναλάβουμε για μια ακόμα φορά πως με όλα αυτά τα τερτίπια κυρίως της απερχόμενης διοίκησης της ΕΟΚ που έμμεσα δεν συναίνεσε για να γίνουν εκλογές, έχουν ,είνει το μπάσκετ ακέφαλο και αυτό φθείρει το άθλημα. Κι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα είναι ουραγός των εξελίξεων, με ανυπολόγιστες συνέπειες.
ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ, ΣΥΝΤΟΜΑ Δ.Σ.
Από εκεί και πέρα στασιμότητα υπάρχει τα τελευταία 24ωρα στο στρατόπεδο του Προμηθέα και μιλάμε για το καυτό θέμα του νέου προπονητή, κάτι που θα απασχολήσει το επόμενο Δ.Σ. της ΚΑΕ όπου θα συζητηθούν τα δεδομένα και η φιλοσοφία κάτω από την οποία θα γίνει η τελική επιλογή του αντικαταστάτη του Μάκη Γιατρά ο οποίος όλα δείχνουν πως δεν θα συνεχίσει σε κανένα πόστο.
Το σίγουρο είναι πως έχουν γίνει αρκετές προτάσεις από μάνατζερ για τη θέση του νέου προπονητή, στην πλειοψηφία είναι Έλληνες και γνωρίζουν τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος.
Υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις που είναι ψηλά στη λίστα του Προμηθέα όμως ακόμα δεν έχει γίνει καμία επαφή με κάποιον και όπως λέγεται οι άνθρωποι της ΚΑΕ, δεν θα βιαστούν για να τρέξουν οι εξελίξεις.
Όπως είναι κατανοητό, μέχρι να λυθεί το θέμα προπονητή, δεν θα υπάρξουν μεταγραφικές εξελίξεις με τους παίκτες που είναι στο ρόστερ αλλά και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους ενώ και οι Γιαννόπουλος-Χριστοδούλου είναι στο ακουστικό τους και περιμένουν εξελίξεις.
Π.Κ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement