Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Champions League: Κληρώνει σήμερα για τον Ολυμπιακό

Δημοσιεύθηκε

στις

Πολύ σημαντική ημέρα είναι η σημερινή για τον Ολυμπιακό και αυτό δεν αφορά τόσο στην επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις, αλλά στην κλήρωση του β’ προκριματικού γύρου του Champions League.

Στις 13:00 στη Νιόν της Ελβετίας θα κληρώσει για τους πρωταθλητές Ελλάδας που θα γνωρίζουν ποιος θα είναι ο πρώτος τους αντίπαλος στο δρόμο για τους ομίλους.

Χθες ωστόσο πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον α’ προκριματικό γύρο και για τον Ολυμπιακό υπήρχε ενδιαφέρον. Πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι η Ομόνοια είναι η μοναδική ομάδα που είναι υποψήφια αντίπαλος και δεν θα κληθεί να ξεπεράσει τον α’ προκριματικό γύρο. Όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να παίξουν στον πρώτο γύρο.

Από τη χθεσινή κλήρωση προέκυψε και ένα ευχάριστο για τον Ολυμπιακό. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Μπόντο Γκλιμτ κληρώθηκε με τη Λέγκια Βαρσοβίας. Τι σημαίνει αυτό; Οι Νορβηγοί που είναι στους αδύναμους πήραν τους Πολωνούς και αν τους περάσουν θα πάρουν τη θέση τους στο γκρουπ των ισχυρών άρα δεν μπορούν να κληρωθούν με τον Ολυμπιακό. Και είναι σημαντικό για τους Πειραιώτες, διότι η Μπόντο Γκλιμτ είναι ομάδα με ρυθμό.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας απέφυγαν τη Μπόντο Γκλιμτ, αλλά δεν συνέβη το ίδιο και με τη Μακάμπι Χάιφα. Οι Ισραηλινοί κληρώθηκαν με την Καϊράτ Αλμάτι από το Καζακστάν και πρόκειται για ένα ζευγάρι που μπορεί να κληρωθεί με τον Ολυμπιακό.
Εκτός από την Ομόνοια ο Ολυμπιακός μπορεί να κληρωθεί με ένα από τα παρακάτω ζευγάρια:
Φόλα Ες (Λουξεμβούργο)-Λίνκολν Ρεντ Ιμπς (Γιβραλτάρ)
Σλόβαν Μπρατισλάβα (Σλοβακία)-Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία)
Κόνας Κουέι Νόμαντς (Ουαλία)-Αλασκερτ (Αρμενία)
Ελσίνκι (Φινλανδία)-Μπούντουτσνοστ Ποντγκόριτσα (Μαυροβούνιο)
Σκεντίγια (Βόρεια Μακεδονία)-Μούρα (Σλοβενία)
Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία)-Νέφτσι (Αζερμπαϊτζάν)
Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)-Καϊράτ Αλμάτι (Καζακστάν)
Ζαλγκίρις Βίλνιους (Λιθουανία)-Λίνφιλντ (Βόρεια Ιρλανδία)
Φλόρα Ταλίν (Εσθονία)-Χιμπέρνιανς (Μάλτα).


Ροή ειδήσεων

Advertisement