Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Επίδειξη Dior στο Καλλιμάρμαρο: Με ελληνικά στοιχεία η πρόσκληση – Ποια ονόματα… έφαγαν πόρτα

Δημοσιεύθηκε

στις

Την πλάτη του οίκου Dior για μια πρόσκληση στην μεγάλη επίδειξη της Πέμπτης, βλέπουν η μια μετά την άλλη οι Ελληνίδες rich and famous και celebrities, που έχουν βάλει λιτούς και δεμένους, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στο Καλλιμάρμαρο στάδιο.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που το υπουργείο Πολιτισμού έδωσε τα χέρια με τον θρυλικό οίκο μόδας για μια σειρά φωτογραφήσεων σε ιστορικά σημεία της χώρας και την μεγάλη επίδειξη με ρούχα εμπνευσμένα από την ελληνική ιστορία και την παράδοση, πολλές είναι οι επώνυμες Ελληνίδες που έχουν εκφράσει την επιθυμία να γραφτεί το όνομα τους στην «χρυσή» λίστα με τους υψηλούς προσκεκλημένους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ελάχιστες είναι εκείνες που κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη πρόσκληση που δημοσιεύει αποκλειστικά το protothema.gr, καθώς ο οίκος έχει δώσει προτεραιότητα αρχικά στους σταθερούς πελάτες του απ’ όλο τον κόσμο, μετά στους ανθρώπους από την Ελλάδα που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιήσει την επιθυμία του αυτή μεταξύ των οποίων βρίσκονται εξέχουσες προσωπικότητες, σε παγκοσμίου φήμης δημοσιογράφους μόδας, αλλά και στα διάσημα πρόσωπα τα οποία σταθερά παρακολουθούν κάθε χρόνο τις επιδείξεις του. Γι’ αυτό και πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν σίγουρο πως μια από τις προσκλήσεις που εστάλησαν απευθείας από τα γραφεία του Dior στο Παρίσι είχε ως αποστολέα την χολιγουντιανή σταρ Σαρλίζ Θερόν που αποτελεί άλλωστε και ένα από τα πρόσωπα της καμπάνιας του αρώματος του γαλλικού οίκου.

Δείτε την πρόσκληση: 

dior

Μέχρι αυτή την ώρα μπορεί να μην έχουν διαρρεύσει ονόματα που θα παραβρεθούν μεταξύ των καλεσμένων, ωστόσο το σίγουρο είναι πως στη χώρα μας για τις επόμενες ώρες θα χτυπά η καρδιά της μόδας μιας και οι εικόνες με τις ελληνικές ομορφιές σε πρώτο πλάνο θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο.

«Μιλάμε για μια διεθνή παραγωγή και άλλα standard που εμείς εδώ δεν μπορούμε ν αντιληφθούμε» αποκαλύπτει γνωστός σχεδιαστής«Ακούγεται πως θα είναι εδώ ο μεγαλοεπιχειρηματίας Μπερνάρ Αρνό με την σύζυγο του, που είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Ο γιος του Αντουάν και η σύζυγος του γνωστό top model Νατάλια Βοντιάνοβα. Άλλοι έχουν ακούσει το όνομα της πρώτης κυρίας της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν. Οι προσκλήσεις όλες έχουν φύγει απευθείας από το γραφείο τύπου του Οίκου στο Παρίσι. Όσες Ελληνίδες είναι καλές πελάτισσες σίγουρα θα βρίσκονται στο Καλλιμάρμαρο, όσες έχουν αγοράσει μια τσάντα στη ζωή τους δεν θα είναι. Από το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού θα είναι σίγουρα, αλλά και Έλληνες τεχνίτες που δούλεψαν πάνω στη συλλογή. Είναι μια τεράστια διαφήμιση για την χώρα μας. Αν έπρεπε να πληρώσουμε δεν θα είχαμε τα χρήματα. Είναι μια σοβαρή δουλειά με τεράστια απήχηση. Οι φωτογραφίες θα δημοσιευθούν σε πάνω από 1000 έντυπα, χώρια τα διαδικτυακά, μιλάμε για μεγάλη καμπάνια».

Άκρως ελληνική και η πρόσκληση του διάσημου οίκου για το μεγάλο event της Πέμπτης που θα πραγματοποιηθεί στις εννιά το βράδυ. Εκτός από την γραμματοσειρά που παραπέμπει στην Αρχαία Ελληνική, εντύπωση προκαλεί και η αναφορά στο Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα και στο σχολείο υφαντικής.


Ροή ειδήσεων

Advertisement