Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Αναμονή για την “απάντηση” της Παναχαϊκης στις προσφυγές των Αραβίδη-Μπρους

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Άρχισαν τα «όργανα» στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής η οποία έχει πλέον να αντιμετωπίσει οικονομικούς «πονοκέφαλους» καθώς δύο παίκτες, οι Αλ. Μπρους και Χ. Αραβίδης κατέθεσαν προσφυγή εναντίον της ομάδας λόγω οφειλών.

Οι δύο πρώην κοκκινόμαυροι έκαναν υπομονή μέχρι και πριν λίγες μέρες αλλά μη έχοντας κάποια …όχληση από την ΠΑΕ κινήθηκαν νομικά και διεκδικούν τα οφειλόμενα και ήδη ψάχνουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες οι δικηγόροι των δύο παικτών είχαν στείλει πριν 8 μέρες εξώδικα -αυτό αναφέρει η διαδικασία- στην Παναχαϊκή η οποία δεν… απάντησε κάτι και έτσι χθες δόθηκε η εντολή να καταθέσουν προσφυγή στα αρμόδια όργανα με την εκδίκαση να ορίζεται κάποια στιγμή μέσα στον Ιούλιο. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα πρόβλημα που θα πρέπει η Παναχαϊκή να τακτοποιήσει ειδάλλως κανείς δεν ξέρει ποιο ποσό θα του επιδικάσει η αρμόδια επιτροπή.
Φυσικά το ίδιο πρέπει να γίνει και με την προσφυγή του Γκανέζου μέσου ο οποίος επίσης έχει οφειλές και γενικότερα η διοίκηση θα πρέπει να κινηθεί σύντομα ώστε να βρει λύσεις αλλιώς θα έχει πρόβλημα και στον σχεδιασμό της.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ;
Μάλιστα οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως η υπομονή τελειώνει και για άλλους παίκτες του φετινού ρόστερ οι οποίοι αν δεν εισπράξουν χρήματα, τότε θα καταθέσουν και αυτοί προσφυγή.
Το ρεπορτάζ λέει πως τουλάχιστον 1-2 παίκτες ακόμα είναι έτοιμοι να δώσουν το οκ στον δικηγόρο τους.
Να σημειωθεί ως ο Μπρους ενίσχυσε τους «κοκκινόμαυρους» σε 20 αγώνες της Super League 2 και σημείωσε ένα γκολ. Από την άλλη ο Αραβίδης πραγματοποίησε μια μέτρια σεζόν με έξι γκολ και δύο ασίστ σε 21 αγώνες, μη δικαιολογώντας το βιογραφικό του.
ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ
Την ίδια ώρα η στασιμότητα συνεχίζεται στο στρατόπεδο της ομάδας καθώς ακόμα δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση από την ΠΑΕ η οποία πάντως κάνει κινήσεις -μια από αυτές είναι η επιστροφή του Γ. Μπέζα η οποία για διάφορους λόγους δεν έχει ανακοινωθεί- αλλά χωρίς να έχει προχωρήσει κάτι.
Στο θέμα προπονητή είναι σχεδόν σίγουρο πως θα συνεχίσει ο Χρήστος Καραπίτσος και εκεί που γίνεται προσπάθεια τις τελευταίες μέρες είναι να βρεθεί άνθρωπος που θα έχει τον ρόλο του γενικού αρχηγού αφού δεν θα συνεχίσει ο Μίλαν Τσίρκοβιτς.
Σε κάθε περίπτωση, έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η «απάντηση» της ΠΑΕ στις δύο προσφυγές που έγιναν χθες αλλά και στις πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσει με κυριότερο τα οικονομικά θέματα με τους παίκτες αλλά και το πότε θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο.

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement