Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Εν αναμονή ραγδαίων εξελίξεων – Η ΕΛ.ΑΣ κοντά πλέον στον δολοφόνο της Καρολάιν

Δημοσιεύθηκε

στις

Σημαντικές όσο και ανατρεπτικές εξελίξεις αναμένονται –όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα»- τα επόμενα 24ωρα στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν πριν από 35 ημέρες στα Γλυκά Νερά

Με σαφείς ενδείξεις ότι είναι, ίσως, θέμα μικρού χρονικού διαστήματος η διαλεύκανση της υπόθεσης και η σύλληψη τουλάχιστον του δολοφόνου της άτυχης κοπέλας. Με το κίνητρο της αποτρόπαιας ενέργειας να είναι ίσως διαφορετικό από ότι είχε εκτιμηθεί αρχικά. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μετά από μεθοδικές έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και τις τεχνικές αναλύσεις των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, αλλά και εξειδικευμένων τεχνικών σε ψηφιακά και ηλεκτρονικά δεδομένα και καταγραφές, προέκυψαν στοιχεία που δείχνουν άγνωστες κινήσεις πρωταγωνιστών της υπόθεσης μέσα στην μεζονέτα των Γλυκών Νερών. Αλλάζοντας την εικόνα που είχε δημιουργηθεί για όσα είχαν συμβεί τις μοιραίες ώρες, το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου, στο σπίτι όπου διέμεναν ο 32χρονος πιλότος και η άτυχη σύζυγός του.

Σύμφωνα με αναφορές τα νέα αυτά ευρήματα, σε συνδυασμό και με άλλες ενδείξεις που είχε η ΕΛ.ΑΣ, δίνουν απάντηση στα τουλάχιστον 20 ερωτήματα που είχαν διατυπωθεί «γιατί οι άγνωστοι ληστές που είχαν προχωρήσει στην επιδρομή στο σπίτι- (σσ σύμφωνα με όσα είχε τουλάχιστον καταθέσει ο 32χρονος πιλότος) δεν αφήσαν οποιοδήποτε ίχνος, δεν υπήρχε καταγραφή από οποιαδήποτε κάμερα της άφιξης ή της αναχώρησής τους, δεν πήραν ή δεν κατέστρεψαν τα κινητά των θυμάτων τους και άλλα». 

Ακόμη φέρεται να δίνουν απάντηση στο ερώτημα γιατί ο δράστης έφραξε την μύτη και το στόμα, μέχρι θανάτου, τα άτυχης Καρολάιν ενώ θα μπορούσε απλώς να την οδηγήσει στην λιποθυμία ώστε να την αδρανοποιήσει. Οπως εξάλλου στο κρίσιμο ερώτημα για πόσο χρόνο είχε τελικά λιποθυμήσει ο 32χρονος πιλότος, όπως ανέφερε στις καταθέσεις του που μπήκαν στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. Ακόμη δίνεται απάντηση με ακρίβεια στο ζήτημα της αφαίρεσης των καρτών μνήμης από τις κάμερες του σπιτιού. 

Τέλος, σύμφωνα με την τωρινή ροή των πληροφοριών, θεωρείται ότι δεν έχουν οποιαδήποτε σχέση με το δραματικό συμβάν στα Γλυκά Νερά άλλες ληστρικές επιθέσεις σε σπίτια στην Αττική. Ακόμη φέρεται να αποδίδεται νέο ενδιαφέρον στην κατάθεση της ψυχολόγου του ζευγαριού που είχε δοθεί τα πρώτα 24ωρα, μετά την δολοφονία της Καρολάιν.

in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement