Connect with us

Πολιτισμός

Εξισορροπώντας… τ’ άκρα-Τέσσερις ταλαντούχοι νέοι άνθρωποι υπό την σκηνοθεσία της Γεωργίας Καλογεράτου «συναντώνται» ξανά επί σκηνής

Published

on

«Κι αν είν’ κάτι πιο κακό κι από το ίδιο το κακό, το ‘λαχε ο Οιδίπους».

Πώς μπορεί να «παντρευτεί» η αρχαία τραγωδία με το καμπαρέ; Μέσα από ένα πρωτόγνωρο παιχνίδι που εξελίσσεται επί σκηνής και γνώρισε ήδη μεγάλη επιτυχία!

Ο θίασος και η σκηνοθέτις της επιτυχημένης παράστασης Cabaret17, επιστρέφουν ακόμη πιο δυναμικά, παρουσιάζοντας αυτή την φορά ένα Cabaret βασισμένο στη τραγωδία Οιδίπους Τύραννος του Σοφοκλή, στην οποία έρχονται αντιμέτωποι με έναν από τους αρχαιότερους και σκοτεινότερους μύθους.

Μία αναζήτηση για τα όρια της ανθρώπινης ύπαρξης, της ερωτικής αγάπης και της μοναξιάς.
Η παράσταση θα ανέβει στις 23,24,25,26,27 Ιουνίου στο TrabaΛa (Ευμήλου 8-η ταράτσα του Ghetto) και η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει.

Παίζουν, Δήμητρα Ταρούση, Χριστίνα Κουταλιάγκα και Ελένη Μεσσήνη, ενώ στο πιάνο και τις μουσικές διασκευές είναι ο Χρήστος Αλεξανδρόπουλος έχοντας τον δικό του ρόλο επί σκηνής. Η σκηνοθεσία- καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης είναι της
Γεωργίας Καλογεράτου, οι χορογραφίες της Μαρίας Κίκινα, το make-up artist επιμελείται η Μαριλίνα Καρκαβέλια, όπως και το hairstyling η Γεωργία Παναγιωτοπούλου.
* Προπώληση: 10€ Βιβλιοπωλείο Discover, Βούρβαχη 3. Στην Είσοδο: 12€
Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση μετά την αγορά των εισιτηρίων. Τηλ. κρατ: 6909060335.
Οι συντελεστές μίλησαν στη «Γ» για τη νέα αυτή παράσταση.

Ροή ειδήσεων

Advertisement