Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Νέος προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών ο Γ. Μπισμπίκης-Ποιές μετακινήσεις – μεταθέσεις αποφάσισε το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο

Δημοσιεύθηκε

στις

Αλλαγές με το νέο δικαστικό έτος επέρχονται στην Εισαγγελία Εφετών Πατρών καθώς αναλαμβάνει καθήκοντα νέου προϊσταμένου ο Εισαγγελέας Εφετών Γεώργιος Μπισμπίκης.

Ο κ. Μπισμπίκης είναι ο αρχαιότερος στην τάξη και από τον Σεπτέμβριο θα διαδεχθεί τον νυν προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών Γεώργιο Σκλήρη, ο οποίος συνταξιοδοτείται.

Χθες συνεδρίασε το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου και προχώρησε σε μεταθέσεις και τοποθετήσεις Εισαγγελικών Λειτουργών που υπηρετούν στις Εισαγγελικές Αρχές της χώρας.
Στην Εισαγγελία Εφετών Πατρών μετατίθεται ο Εισαγγελέας Εφετών Νικόλαος Νικολάου, ο οποίος υπηρετούσε στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών και στο παρελθόν είχε διαατελέσει καθήκοντα στην Πάτρα.
Ωστόσο, αποχωρεί από την Πάτρα ο Αντιεισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Μεΐδάνης, ο οποίος με απόφαση του Συμβουλίου θα υπηρετεί από τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα. Ο κ. Μεϊδάνης υπηρέτησε το τελευταίο έτος στην Εισαγγελία Εφετών ενώ στο παρελθόν είχε διατελέσει προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πάτρας.
Επίσης, φεύγουν από την Πάτρα οι Αντιεισαγγελείς Εφετών Ευάγγελος Μάστακας (μετατίθεται στα Ιωάννινα), Καλλιόπη Θεολογίτου (στην Αθήνα) και ο Στέφανος Ζαρκαντζιάς (στη Λάρισα).
Τις τέσσερις θέσεις θα αναπληρώσουν ο Αντεισαγγελέας Εφετών Λάμπρος Πατσαβέλλας από την Κέρκυρα, καθώς επίσης οι νεοπροαχθέντες Αντιεισαγγελείς Εφετών Αλεξάνδρα Κοσμά, Ηρακλής Πασαλίδης και Αλεξάνδρα Μουσούρη.
ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πάτρας, προϊσταμένη της οποίας είναι η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Κωνσταντούλα Αθανασοπούλου, μετατίθενται οι Εισαγγελείς Πρωτοδικών: Αναστάσιος Κεσίσης (θα υπηρετεί στην Θεσπρωτία), Ανδρομέδα Στεφανίδη (θα υπηρετεί στην Λευκάδα) και τοποθετούνται οι: Ιωάννης Παΐσιος (υπηρετεί στην Κεφαλονιά) και Νικόλαος Χατζησιαφαρίας (υπηρετεί στην Μυτιλήνη).
Επίσης, μετατίθεται η Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Ελένη Αγγελοπούλου, που υπηρετεί στην Αθήνα. Στο Αίγιο τοποθετείται ο νεοπραχθείς Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Αθανάσιος Κολοκοτρώνης ενώ στην Ηλεία η Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Ευαγγελία Χατζηαγγελή.
Στην Πάτρα τοποθετούνται οι νεοπροαχθέντες Εισαγγελείς Πρωτοδικών: Αναστασία Νικολακοπούλου (υπηρετεί στην Ηλεία), Πηνελόπη – Δανάη Χριστοδουλοπούλου (υπηρετεί στην Χαλκίδα), ενώ η Μαρία Καραγιάννη που υπηρετεί στην Πάτρα με το νέο δικαστικό έτος θα βρίσκεται στις Σέρρες.
Τέλος, να σημειωθεί πως στην Ηλεία τοποθετείται η πάρεδρος Εισαγγελιών Πρωτοδικών Ιωάννα Σκούφη, η οποία είναι απόφοιτος ΕΣΔι.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement