Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας δεν θα βιαστεί για τον αντί-Γιατρά

Δημοσιεύθηκε

στις

Το πρωτάθλημα της basket league έχει ολοκληρωθεί εδώ και μια εβδομάδα και το βασικό ερώτημα στο στρατόπεδο του Προμηθέα είναι τι μέλλει γενέσθαι με το θέμα προπονητή και ποιος θα αντικαταστήσει τον Μάκη Γιατρά.

Αυτό που βγαίνει από το περιβάλλον της διοίκησης είναι πως δεν υπάρχει βιασύνη για να βρεθεί ο αντί-Γιατράς, έχουν προταθεί διάφοροι τεχνικοί όμως ακόμα δεν έχει γίνει Δ.Σ. ώστε να τεθεί επί τάπητος το συγκεκριμένο θέμα με τις εξελίξεις να μεταφέρονται για την επόμενη εβδομάδα.
Εδώ που τα λέμε, είμαστε ακόμα στα μέσα Ιουνίου και δεν υπάρχει λόγος να τρέξει ο Προμηθέας, έχει λίγο χρόνο μπροστά του προκείμενου οι άνθρωποι της ΚΑΕ να ζυγίζουν τα δεδομένα και να καταλήξουν στο νέο προπονητή.
Πάντως η φιλοσοφία είναι πως ο Προμηθέας θα εμπιστευτεί έναν προπονητή που θα έχει πολυετές συμβόλαιο, όραμα για την ομάδα και την ίδια φιλοσοφία με αυτήν που έχουν οι άνθρωποι του συλλόγου.
ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ Γ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ-ΒΟΒΟΡΑ
Πάντως επειδή έχουν αρχίσει και γράφονται διάφορα ονόματα προπονητών, οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως ούτε η περίπτωση του πρώην τεχνικού του ΠΑΟ, Γιώργου Βόβορα ούτε του Πατρινού Γιάννη Χριστόπουλου ο οποίος συνεργάστηκε με την ομάδα για μερικούς μήνες ως γενικός διευθυντής.
Θυμίζουμε πως τον περασμένο Ιανουάριο ο Γιάννης Χριστόπουλος μετακόμισε στην Κίνα όπου δουλεύει σε ομάδα του πρωταθλήματος και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 22 οπότε θα συνεχίσει στην Άπω Ανατολή και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΠΑΤΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΑΣ
Στο μεταξύ, μετά από ολιγοήμερες διακοπές που έκανε στην Κρήτη σε μια προσπάθεια να αποφορτιστεί από την κουραστική σεζόν, ο Μάκης Γιατράς έχει επιστρέψει στην Πάτρα και δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να κάνει συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας.
Βέβαια δεν σημαίνει πως ο Πατρινός τεχνικός θα συνεχίσει στους πορτοκαλί αλλά ίσως γίνει μια κίνηση να συνεχίσει σε ένα διαφορετικό πόστο από αυτό του προπονητή.

Π.Κ.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement