Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

H παιδεία πήγε… στη Μαρίνα!

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Zητήματα παιδείας συζητήθηκαν σε πρόσφατη εκδήλωση στο Θεατράκι της Μαρίνας, από την Ο.Μ. εκπαιδευτικών του ΣΥΡΙΖΑ/Π.Σ. Αχαϊας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον Φώτη Βασιλακόπουλο, Γραμματέα του ΔΣ της Α ΕΛΜΕ Αχαΐας και Συντονιστή της ΟΜ Εκπαιδευτικών, ενώ τοποθετήθαν οι Δημήτρης Μπαξεβανάκης,  πρώην Υφυπουργός Παιδείας, Δημοσθένης Παπασταμόπουλος,  συντονιστής του Τμήματος Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  και Παντελής Κυπριανός, καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Οι ομιλητές χαρακτήρισαν την απόφαση για τη μείωση ως ιδεοληψία της Ν.Δ. ενάντια σε κάθε δημόσια δομή και υποστήριξαν ότι με το νέο σύστημα θα μείνουν εκτός πανεπιστημιακών σχολών περίπου 30.000 υποψήφιοι ανεξάρτητα των επιδόσεων τους και τις χιλιάδες θέσεις κενές και θα πληγούν και τα περιφερειακά πανεπιστήμια, μεταξύ των οποίων και της Πάτρας.

Στη συζήτηση παρευρέθηκαν και τοποθετήθηκαν οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία.  Ο Κώστας Μάρκου και Σία Αναγνωστοπούλου, καθώς επίσης και άλλοι εκπαιδευτικοί και φοιτητές.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement