Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Άφιξη μετ’ εμποδίων για την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην Αθήνα – Άλλαξε ώρα η εκδήλωση στην Αρχαία Αγορά

Δημοσιεύθηκε

στις

Μπορεί να συνάντησε εμπόδια στην άφιξή της στην Αθήνα αλλά η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν θα βρεθεί τελικά στην Αρχαία Αγορά όπου από κοινού με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη σε αυτόν τον επιβλητικό χώρο θα εξηγήσουν την τεράστια σημασία που θα διαδραματίσει το Ταμείο Ανάκαμψης στην οικονομική ανάκαμψη της Ευρώπης και της Ελλάδας.

Όπως ανακοινώθηκε λόγω της καθυστέρησης στην άφιξη της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία αναμένεται στην Αθήνα στις 11.00, η εκδήλωση στην Αρχαία Αγορά θα αρχίσει με καθυστέρηση.

Από εκεί θα γίνουν συνδέσεις με διάφορα μέρη της Ελλάδας και θα ακολουθήσει συζήτηση του Πρωθυπουργού και της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με πολίτες.

· Η δράση των Υποθαλάσσιων διασυνδέσεων από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα και τη γενική γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών Αλεξάνδρα Σδούκου.

· Το σχέδιο αναδασώσεων από τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Αμυρά.

· Το πρόγραμμα Ψηφιακού μετασχηματισμού της εκπαίδευσης από την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

· Η δράση του Ψηφιακού μετασχηματισμού του κράτους από τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη.

· Το πλάνο για την Αναβάθμιση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού από τον διοικητή του ΟΑΕΔ Σπύρο Πρωτοψάλτη.

· Η δράση της Αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος από τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και την υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement