Ελλάδα
Γλυκά Νερά: “Βόμβα” από τη Νικολούλη – “Ίσως να υπάρχει και τρίτο πρόσωπο που να εμπλέκεται στη δολοφονία”
Δημοσιεύθηκε
2 έτη πρνστις

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ALPHA για τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά.
Μεταξύ άλλων έκανε μια αποκάλυψη “βόμβα”, καθώς υποστήριξε ότι ενδέχεται να υπάρχει και τρίτο πρόσωπο που φέρεται να σχετίζεται με τη δολοφονία, τη στιγμή που ο 32χρονος πιλότος υποστηρίζει ότι έδρασε μόνος του.
“Μεταφέρω με επιφύλαξη κάποιες τελευταίες πληροφορίες που λένε ότι υπάρχει και ένα άλλο πρόσωπο στην όλη τραγική ιστορία”, τόνισε η Αγγελική Νικολούλη και πρόσθεσε: “Και ότι οι αστυνομικοί ψάχνουν να δουν αν βρισκόταν την ώρα του φονικού στη μεζονέτα, αν και ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ήταν μόνος και η δολοφονία έγινε έπειτα από καβγά.
«Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και τρίτο πρόσωπο. Δεν ξέρουμε όμως αν ήταν παρών την ώρα της δολοφονίας», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.
Σχετικά θέματα
-
Αγγελική Νικολούλη: Η απάντηση στον Αλέξη Κούγια – «Μιλάμε με τη δουλειά μας, δεν δεχόμαστε να μας προσβάλλουν»
-
Ποιός δολοφόνησε τη μητέρα από την Πάτρα; – Χάθηκαν στοιχεία και χρόνος γιατί “έβλεπαν” αυτοκτονία
-
Φως στο Τούνελ: Μήνυμα για βόμβα και απειλές στον αέρα της εκπομπής
-
Νικολούλη στην τελευταία εκπομπή: «Ελπίζω να μη μας φέρει τίποτα άλλο εκτάκτως πίσω την επόμενη εβδομάδα»
-
Αγγελική Νικολούλη: Η τρυφερή ανάρτηση του γιου της
-
Πάτρα: Η Αγγελική Νικολούλη αποκαλύπτει – «Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμα στον αέρα»