Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Έρικσεν: Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Δανός

Δημοσιεύθηκε

στις

Εξιτήριο αναμένεται να πάρει ο Κρίστιαν Έρικσεν από την κλινική όπου νοσηλεύεται, καθώς υποβλήθηκε σε επιτυχημένη εμφύτευση βηματοδότη και είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν. Ο Δανός μέσος που το προηγούμενο Σάββατο (12/6) σόκαρε τον κόσμο καταρρέοντας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Δανίας – Φινλανδίας για το Euro 2020 αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται στην Κοπεγχάγη το επόμενο 24ωρο.

Ο Έρικσεν υποβλήθηκε σε επέμβαση εμφύτευσης βηματοδότη, η οποία ήταν επιτυχής, ενώ ολοκλήρωσε τον κύκλο εξετάσεων που δεν έδειξαν κάποια καρδιακή βλάβη ή ιατρικό πρόβλημα και πλέον το βάρος πέφτει και στην ψυχική αποκατάσταση, μετά τα όσα έζησε το τελευταίο διάστημα.

«Είμαστε χαρούμενοι που είναι καλά, όμως δεν είναι όλα ρόδινα. Ο Κρίστιαν περνάει και θα περάσει μερικές δύσκολες εβδομάδες και ακόμα δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε. Το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως είμαστε δίπλα του για ότι χρειαστεί. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να τον βλέπουμε να χαμογελάει», ήταν το πολύ προσεκτικά λόγια του Δανού εκλέκτορα, Κάσπερ Χιούμλαντ.

www.newsit.gr

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement