Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Βόλεϊ

Ο Κόροιβος Αμαλ. “βόμβα” με Βασίλη Κανά

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μια  μεταγραφή βόμβα προχώρησε σήμερα η ομάδα του Κόροιβου Αμαλιάδας η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Πατρινού διαγωνίου Βασίλη Κανά ο οποίος παρότι είχε προτάσεις και απο άλλες  ομάδες, απάντησε θετικά στην  πρόταση από την ομάδα της Ηλείας που πηγαίνει για σπουδαία πράγματα τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση του Κόροιβου, αναφέρει: “Η διοίκηση του Κόροιβου Αμαλιάδας, ανακοινώνει με χαρά την συμφωνία της με τον έμπειρο βολεϊμπολίστα Βασίλη Κανά ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.
Η απόκτηση του έμπειρου διαγώνιου ο οποίος όμως μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και ως ακραίος, δυναμώνει αισθητά την ομάδα μας και δείχνει πως έχουμε πρωταγωνιστικές βλέψεις στο νέο πρωτάθλημα.
Ο Βασίλης μας είπε:
«Θέλω πρώτα από όλα να ευχαριστώ πολύ τον προπονητή αλλά και την διοίκηση του Κόροιβου Αμαλιάδας για την εμπιστοσύνη.
Υπήρχε φλερτ χρόνια με το σύλλογο, αλλά φέτος κατέληξε σε γάμο.
Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Κόροιβο Αμαλιάδας και πιστεύω πως με τις προσθήκες που έχουν γίνει, υπάρχουν αξιόλογες προοπτικές προκειμένου η ομάδα να πετύχει κάτι παραπάνω στο νέο πρωτάθλημα.
Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.
Να μην παραλείψω να ευχηθώ υγεία σε όλους και το πρωτάθλημα να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί χωρίς απρόοπτα, λόγω της πανδημίας.»

Ροή ειδήσεων

Advertisement