Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Γλυκά Νερά: Στα δικαστήρια ο 32χρονος πιλότος

Δημοσιεύθηκε

στις

Εικόνα από το παρελθόν παρουσιάζουν σήμερα τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων με τους δημοσιογράφους να έχουν κατακλύσει τους χώρους περιμένοντας την μεταφορά του στον εισαγγελέα του 32χρονου πιλότου ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την σύζυγό του Καρολάϊν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Στην κυριολεξία δεν πέφτει καρφίτσα στα δικαστήρια όπου μεταφέρθηκε πριν από λίγο συνοδεία 12 αστυνομικών.

Ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταφέρθηκε φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, ενώ ήταν δεμένος πισθάγκωνα. Ανέκφραστος μεταφέρθηκε συνοδεία των αστυνομικών.

Ο 32χρονος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου την 20χρονη γυναίκα του Καρόλαϊν. Οδηγείται στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης και στη συνέχεια ενώπιον του ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί, πιθανότατα την προσεχή Τρίτη.

Νωρίτερα ο πιλότος που ομολόγησε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, δήλωσε μετανιωμένος για τα όσα έκανε.

Ο 32χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα έκανε στα Γλυκά Νερά και ανέθεσε την υπεράσπισή του, σε δικηγόρο που τον επισκέφθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. Εκεί όπως αποκάλυψε ο τελευταίος, του είπε πως έχει μετανιώσει τόσο για το έγκλημα που διέπραξε όσο και για τη μετέπειτα στάση του. Όταν εμφανιζόταν ως θύμα αδίστακτων ληστών, που σκότωσαν τη γυναίκα του, μπροστά στο παιδί τους. Είχε φτάσει στο σημείο να εκφωνήσει τον επικήδειο στην κηδεία της Καρολάιν και να αγκαλιάζει μπροστά στις κάμερες τη μητέρα της, για να της δώσει δύναμη.

Πλέον λέει, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, πως θέλει να τιμωρηθεί. Έχει ρωτήσει για την ενδεχόμενη ποινή που θα του επιβληθεί και έχει εκφράσει την επιθυμία να κρατήσει την επιμέλεια της κόρης του. Σύμφωνα με το δικηγόρο του 32χρονου, Βασίλη Σπύρου, ο κατηγορούμενος είναι συγκλονισμένος από το γεγονός του θανάτου της Καρολάιν ενώ η προσωπική του εκτίμηση, είναι πως ο εντολέας του ξαλάφρωσε με την ομολογία του.

Αποκάλυψε πως ο πελάτης του, δεν είναι σε καλή κατάσταση και θα ζητήσει να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη. Λίγη ώρα μετά ο κύριος Σπύρου, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή T LIVE στον Alpha…

Η ποινική δίωξη που του ασκήθηκε

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα ασκήθηκε σε βάρος του 32χρονου πιλότου ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου την 20χρονη γυναίκα του Καρόλαϊν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ειδικότερα, σε βάρος του πιλότου για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

-ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

-κακοποίηση ζώου

-ψευδής καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους στις αρχές

-ψευδής κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω των ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις αρχές

Σε βάρος του πιλότου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης καθώς κρίθηκε ύποπτος φυγής και ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές ο 32χρονος κρίθηκε ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων λαμβανομένου υπόψη του τρόπου θανάτου Κάρολαϊν, σκηνοθετημένη ληστεία και της προσπάθειας παραπλάνησης αρχών, στοιχεία που καταδεικνύουν ότι δεν έχει αναστολές.

Επίσης, κρίθηκε ύποπτος φυγής λόγω της ιδιότητας του και της οικονομικής του άνεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος στην ομολογία του στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την 20χρονη, ότι έπαθε σοκ όταν κατάλαβε ότι πέθανε και σκέφτηκε να σκηνοθετήσει τη ληστεία για το παιδί του προκειμένου να μη μεγαλώσει χωρίς και τους δύο γονείς του.

newsit.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement