Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Το χρονικό του εγκλήματος – Από τη συγκίνηση για την απώλεια στο σοκ της αποκάλυψης του δράστη

Δημοσιεύθηκε

στις

Η εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά σόκαρε όλους όσοι είχαν παρακολουθήσει τις εξελίξεις με την υπόθεση και είχαν συγκλονιστεί με την άγρια δολοφονία.

Ο «στοργικός» σύζυγος και πατέρας που εμφανιζόταν συντετριμμένος και προσπαθούσε να «βοηθήσει» τις Αρχές για να βρουν την άκρη του νήματος, είναι ο ίδιος που δολοφόνησε την Καρολάιν.

Το ομολόγησε χθες το βράδυ μετά από μία κατάθεση εφτά ωρών στη ΓΑΔΑ, καθώς τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει οι Αρχές έδειχναν εκείνο ως ύποπτο. Οδηγήθηκε από το μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αλόννησο, στην Αθήνα συνοδεία αστυνομικών, που έφτασαν στο νησί με ελικόπτερο.

Αλλά υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα που επιμένουν

Γιατί οι δράστες άφησαν το κινητό μπροστά στον πιλότο;

Γιατί αποφάσισαν να πνίξουν την 20χρονη και όχι να την ακινητοποιήσουν;

Γιατί η Καρολάιν δεν έφερε χτυπήματα στο σώμα της;

Γιατί ο 32χρονος δεν είχε ίχνη στο σώμα του από το δέσιμο των δραστών;

Γιατί εξαφάνισαν τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες αντί να τις ξηλώσουν;

Γιατί δεν πήραν μαζί τους ή δεν κατέστρεψαν τα κινητά του ζευγαριού;

Γιατί οι γείτονες δεν άκουσαν φωνές την επίμαχη νύχτα και γιατί οι δράστες δεν έφεραν μαζί τους, ρολό κολλητικής ταινίας.

Όσο συνεχίζονται οι έρευνες και τα ερωτήματα δεν απαντώνται, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον 32χρονο πιλότο να εμπλέκεται στη δολοφονία, χωρίς κάτι τέτοιο να λέγεται ξεκάθαρα.

Οι φήμες που αρχίζουν να κυκλοφορούν, οδηγούν την «ψυχολόγο» της Καρολάιν να εμφανίζεται στα ΜΜΕ και να δηλώνει ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση και ότι το ζευγάρι ήταν πολύ αγαπημένο, αλλά η Καρολάιν χρειαζόταν ψυχολογική στήριξη.

Στο στόχαστρο των Αρχών

Χθες, στο μνημόσυνο για την αδικοχαμένη Καρολάιν, αστυνομικοί φτάνουν στην Αλόννησο και ζητούν από τον 32χρονο να τους ακολουθήσει για συμπληρωματική κατάθεση. Ο ίδιος ζητάει να παραμείνει στο μνημόσυνο και στη συνέχεια τους ακολουθεί στη ΓΑΔΑ.

Εκεί για εφτά ώρες στα πιεστικά ερωτήματα δεν δίνει επαρκείς απαντήσεις και τελικά ομολογεί.

Αυτός σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του μετά από καβγά. Όπως παραδέχτηκε την έπνιξε με μαξιλάρι, μετά από λογομαχία που είχαν.

Στην ερώτηση γιατί δεν παραδέχτηκε το έγκλημά του αλλά σκηνοθέτησε την υπόθεση με τη ληστεία, είπε ότι φοβόταν για το μέλλον του παιδιού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε διάφορες προστριβές και το μοιραίο βράδυ είχαν τσακωθεί μεταξύ τους, ενώ, κατά τις ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα «απείλησε» τον 32χρονο ότι θα φύγει από το σπίτι και θα πάρει μαζί και το παιδί τους.

Η εικόνα του ευτυχισμένου ζευγαριού και της τραγικής φιγούρας του στοργικού συζύγου και πατέρα κατέρρευσε με πάταγο.

 

Έχουμε να κάνουμε με μία ακόμα γυναικοκτονία. Ο δράστης δεν δίστασε να μιλάει τρυφερά για το θύμα του, να χρησιμοποιήσει το παιδί τους για να στήσει το σκηνικό της ληστείας, να παρουσιάζεται ως υπόδειγμα οικογενειάρχη, ενώ στην πραγματικότητα δεν ανέχτηκε την απόφαση της γυναίκας το να τον αφήσει.

Για 37 μέρες έπαιξε τον ρόλο του οικογενειάρχη που αναζητά τους εγκληματίες. Αλλά πολλές φορές ο εγκληματίας είναι μέσα στο σπίτι. Ακόμα και σε αυτό που εξωτερικά μοιάζει ένα χαρούμενο σπιτικό.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement