Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Σπύρος Στεργίου αποχώρησε από την προεδρία του ΣΚΕΑΝΑ-Νέος πρόεδρος ο Γιάννης Σπυρόπουλος

Δημοσιεύθηκε

στις

Δεν περίμενε τελικά τις εκλογές για να αποχωρήσει από το Σύλλογο Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Ν. Αχαΐας ο Σπύρος Στεργίου, ο οποίος ανακοίνωσε την απόφασή του στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ.

Θυμίζουμε ότι οι εκλογές στον ΣΚΕΑΝΑ είχαν προσδιοριστεί για τον Ιούνιο και ο κ. Στεργίου είχε ανακοινώσει πως δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος, ωστόσο ο κορωνοϊός ανέβαλε την διαδικασία και παρέτεινε τις θητείες των συνδικαλιστικών οργάνων μέχρι τον Οκτώβριο. Έτσι, ο πρώην πρόεδρος ζήτησε να αποχωρήσει νωρίτερα, μετά από μία μακρά θητεία στον ΣΚΕΑΝΑ κατά την οποία κλήθηκε να διαχειριστεί ζητήματα που έκριναν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το μέλλον της εστίασης.
Η απόφαση του κ. Στεργίου έγινε δεκτή από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του ΣΚΕΑΝΑ, το οποίο και ανασυγκροτήθηκε. Έτσι νέος πρόεδρος αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος, Γιάννης Σπυρόπουλος, αντιπρόεδρος ο Αλέξιος Παπαγιαννόπουλος, ταμίας ο Γιώργος Κολλιόπουλος, γραμματέας ο Λάμπρος Λιόλιος και αναπληρωτής γραμματέας ο Αθανάσιος Καμβύσης.
Επίσης ορίζεται ως εκπρόσωπος Τύπου, ο κ. Κωνσταντίνος Σακκής.

Ροή ειδήσεων

Advertisement