Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Αυξομειώσεις στις νοσηλείες ασθενών covid-19

Δημοσιεύθηκε

στις

Μικρές αυξομειώσεις καταγράφονται στις νοσηλείες των συνανθρώπων μας που νοσούν από Covid -19 και περιθάλπονται στα νοσοκομεία της Πάτρας, οι οποίες έφθασαν τις 57.

Σύμφωνα με τα χθεσινά στοιχεία της 6ης ΥΠΕ, στο ΠΓΝΠ «Παναγία η Βοήθεια» νοσηλεύονταν 25 ασθενείς στις Κλινικές Covid και άλλοι 9 στην ΜΕΘ Covid, ενώ στο ΓΝΠ «Ο Άγιος Ανδρέας» νοσηλεύονταν 17 ασθενείς στην Κλινική Λοιμώξεων και άλλοι 6 στην ΜΕΘ Covid.
ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ RAPID ΤΕΣΤ
Συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στον γενικό πληθυσμό της Αχαΐας με πρωτοβουλία της Διοίκησης της 6 ης ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, με στόχο τον εντοπισμό των κρουσμάτων του νέου κορονοιού που δεν φέρουν εμφανή συμπτώματα της νόσου.
Χθες έγιναν συνολικά 305 τεστ (200 στο Επιμελητήριο, 20 στα Τσουκαλέικα, 21 στο ΕΚΑΒ και 64 στο 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο – Δημοτικό Πάτρας) και όλα βγήκαν αρνητικά.
ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΣΤ ΣΗΜΕΡΑ
Σήμερα προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (διευρυμένο ωράριο 8:30 ως 20:30) και στην πλατεία Ελευθερίας .
Επίσης, σε δειγματοληπτικούς ελέγχους θα υποβληθούν το προσωπικό του ΚΕΦΙΑΠ, το προσωπικό και οι μαθητές του 3ου Ειδικού Νηπιαγωγείου Πατρών, του 3ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πατρών, καθώς και οι συμμετέχοντες στους αγώνες «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ 2021», που θα διεξαχθούν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.


Ροή ειδήσεων

Advertisement