Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Συνεχίζονται τα προβλήματα στην Παναχαϊκη-Δηλώσεις από το νομικό σύμβουλο Κ. Κρεμμύδα

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Τελειωμό δεν έχουν τα οικονομικά προβλήματα για τη διοίκηση της Παναχαϊκής καθώς μετά τις προσφυγές των Μπρους και Αραβίδη, πλέον πρέπει να τακτοποιήσει οικονομικά τους Φώτη Παπανικολάου και Μίλτο Μητρόπουλο οι οποίοι δικαιώθηκαν χθες από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ σχετικά με τις πρόσφυγες που είχαν καταθέσει.

Οι δύο παίκτες μετά την οδηγία της UEFA για τα χρέη από το παρελθόν αλλά και την πρόσφατη δικαίωση του Στάθη Ρόκα, κινήθηκαν νομικά και δικαιώθηκαν από το αρμόδιο όργανο. Για τον μεν Παπανικολάου η ΠΑΕ πρέπει να καταβάλει περίπου 9.500 ευρώ και για τον δε Μητρόπουλο περίπου 6.175 ευρώ για τις οφειλές που είχαν από τη σεζόν 15-16 που επισημαίνουν πως δεν έχουν να κάνουν με τον Γιώργο Μπάρλο.
Το μοναδικό θετικό είναι πως δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση χρόνου, μπορεί η απόφαση να μιλά για τακτοποίηση εντός 5 εργάσιμων ημερών ωστόσο από την στιγμή που δεν υπάρχει πρωτάθλημα σε εξέλιξη, τα χρήματα πρέπει να δοθούν λίγες μέρες πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Οπότε η κοκκινόμαυρη ΠΑΕ έχει μπροστά της αρκετές μέρες ειδάλλως θα αφαιρεθούν βαθμοί από το νέο πρωτάθλημα.
Να θυμίσουμε πως εκκρεμεί να ανακοινωθεί και η απόφαση για την προσφυγή που έχει καταθέσει ο Θανάσης Πινδώνης και στις 28 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί να συζητηθούν οι υποθέσεις των Γ. Λαμπρόπουλου και Α. Χούσα.
Κ. ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ: «ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ»
Μετά και την χθεσινή εξέλιξη, η «Γ» ρώτησε τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ Κώστα Κρεμμύδα για το αν προβληματίζουν οι προσφυγές και πότε βλέπει να υπάρχουν ανακοινώσεις.
Τα βασικά σημεία των δηλώσεών του ήταν τα εξής:
-«Η καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί είναι λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του Γιώργου Μπάρλου όμως πιστεύω πως σύντομα, λογικά την επόμενη εβδομάδα, θα υπάρξουν ανακοινώσεις».
– «Αυτό που μπορώ να πω είναι πως θα γίνουν πολλές αλλαγές γύρω από την ομάδα και θα υπάρξουν νέα πρόσωπα».
– «Το θέμα των προσφυγών δεν μας δημιουργεί κάποιο πρόβλημα και είναι κάτι που θα το αντιμετωπίσουμε το επόμενο διάστημα».
Οπότε από αυτά που είπε ο Κώστας Κρεμμύδας που είναι από τους βασικούς συνεργάτες του Γιώργου Μπάρλου, βλέπουμε πως είναι θέμα χρόνου να έρθουν οι πρώτες ανακοινώσεις στο κοκκινόμαυρο στρατόπεδο και πως υπάρχει στόχος να διευθετηθούν τα οικονομικά ζητήματα. Ωστόσο είναι άγνωστο αν τελικά η ΠΑΕ θα επιδιώξει να πληρώσει τους παίκτες που έχουν δικαιωθεί από το παρελθόν.
Το ρεπορτάζ μιλά για αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα -έχουμε γράψει πως ψάχνει γενικό αρχηγό που θα αντικαταστήσει τον Μίλαν Τσίρκοβιτς- με στόχο να φέρει ανανέωση και καλύτερο αποτέλεσμα στην ομάδα.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Χρήστος Καραπίτσος περιμένει να δοθεί το ΟΚ από την διοίκηση αφενός για να ξεκινήσει επαφές με τους παίκτες που επιθυμεί να παραμείνουν στο ρόστερ και από εκεί και πέρα θα γίνουν συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement