Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Γλυκά Νερά – Εκπαιδευτής πιλότου: Αντέγραψε όσα του είπα για την επίθεση στο σπίτι μου

Δημοσιεύθηκε

στις

Για την περίπτωση της διάρρηξης που είχε ο ίδιος βιώσει μαζί με την σύζυγό του στο σπίτι τους στο Αλεποχώρι και τις ομοιότητες με την αντίστοιχη υπόθεση που είχε παρουσιάσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για να καλύψει πως δολοφόνησε ο ίδιος την σύζυγό του, μίλησε ο εκπαιδευτής του 32χρονου πιλότου.

«Όλοι στο αεροδρόμιο ήξεραν τι μας συνέβη, διότι έτρεξαν να δώσουν αίμα για εμένα και για την γυναίκα μου στο ΚΑΤ», είπε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής. Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος και η σύζυγός του προ δύο ετών είχαν πέσει θύματα ληστών που είχαν εισβάλει στο σπίτι τους και τραυμάτισαν την σύζυγο του και εκείνον.

Είναι οι λεπτομέρειες από εκείνο το «χτύπημα» που αντέγραψε στην «ιστορία» που έπλασε ο σύζυγος – δολοφόνος της άτυχης Καρολάιν, θέλοντας να παραπλανήσει τις Αρχές για τις συνθήκες θανάτου της 20χρονης, μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά. Όπως είπε «εγώ άκουσα αυτόν τον άνθρωπο να λέει πως έγινε η επίθεση και είπα “είναι το ίδιο”, για αυτό και ενημέρωσα τις Αρχές».

«Περιέγραψε τον αρχηγό, είπε ότι βγήκε η μάσκα, είδα το πρόσωπο του. Το ίδιο κάναμε και εμείς. Φάνηκε να είναι όλα ίδια», είπε ο άνθρωπος, εμφανώς ταραγμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης και την ομολογία του 33χρονου πιλότου.

Αναφερόμενος στην δημόσια συμπεριφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο εκπαιδευτής του είπε χαρακτηριστικά ότι «όλοι στο Αεροδρόμιο των Μεγάρων, άνω των 50 ετών τον θεωρούσαν “γιό τους”».

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement