Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022
Connect with us

Ελλάδα

Γλυκά Νερά: «Μίλησε» το κινητό του πιλότου – Τι έκανε πριν και μετά τη δολοφονία

Δημοσιεύθηκε

στις

Σημαντικά στοιχεία που… γκρέμισαν το σενάριο του 33χρονου για την εισβολή ληστών, έδωσε και το δικό του κινητό.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό 26 σελίδων, που συνέταξαν οι αστυνομικοί, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης, χρησιμοποιούσε κανονικά το κινητό του από τις 4 τα ξημερώματα έως και τις 6 π.μ., το διάστημα που -όπως υποστήριζε- είχαν εισβάλει οι ληστές μέσα στο σπίτι, και ο ίδιος ήταν δεμένος, έχοντας χάσει και τις αισθήσεις του.

Να σημειωθεί ότι -σύμφωνα με την ιατροδικαστή- ο θάνατος της 20χρονης επήλθε στο διάστημα από τις 4:05 έως τις 4:11.

Ενδεικτικά: 4:24:00 το κινητό βγαίνει από τη λειτουργία φόρτισης, 4:36:23 στο κινητό πραγματοποιείται η ενέργεια ξεκλειδώματος, γίνεται είσοδος στη εφαρμογή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας gmail, 4:38:53 στο κινητό πραγματοποιείται η ενέργεια κλειδώματος, 5:22:31 καταγράφεται κίνηση 29 βημάτων με διανυμένη απόσταση 21,93 μέτρα, 5:40:38 έως 5:41:42 καταγράφεται άνοδος δύο ορόφων με κίνηση 103 βημάτων και διανυμένη απόσταση 66,41 μέτρα, 5:53:39 καταγράφεται κίνηση 14 βημάτων με διανυμένη απόσταση 10,74 μέτρα, με παράλληλη πραγματοποίηση ενέργειας ξεκλειδώματος και αντίστοιχη κλειδώματος 2 λεπτά μετά, 5:53:57 καταγράφεται άνοδος ενός ορόφου, 6:01:37 στο κινητό πραγματοποιείται η ενέργεια ξεκλειδώματος και του κλειδώματος την 06:02:49, 6:08:30 πραγματοποιείται η ενέργεια ξεκλειδώματος και 26” αργότερα πραγματοποιείται κλήση στον αριθμό 180, 06:10:08 γίνεται προσπάθεια κλήσης στον αριθμό 1000 και το κινητό παραμένει στην οθόνη έως τη 06:11:10, ενώ ;” μετά πραγματοποιείται ενέργεια κλειδώματος, 06:11:59 πραγματοποιείται ενέργεια ξεκλειδώματος και την 06:12:59 πραγματοποιείται κλήση στον αριθμό 100, 06:16:58 πραγματοποιείται κλήση σε τηλεφωνικό αριθμό, που είναι αποθηκευμένος με στοιχεία “…” ενώ προηγουμένως είχε πραγματοποιηθεί κλήση προς τηλεφωνικό αριθμό που είναι αποθηκευμένος με στοιχεία “…”, 06:18:20 το κινητό είναι στην αρχική του οθόνη για 61”, ενώ 1” αργότερα την 06:19:22 πραγματοποιείται ενέργεια κλειδώματος.

 

Ελλάδα

Καβάλα: Το σημείωμα που άφησε ο κτηνοτρόφος λίγο πριν σκοτώσει γυναίκα και παιδί

Δημοσιεύθηκε

στις

Σοκ προκαλεί το έγκλημα στη Λεκάνη Καβάλας, όπου ένας άντρας 56 ετών πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του και το μωρό τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, με περισσότερα στοιχεία να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία της γυναίκας και του βρέφους θα γίνουν στη Γερμανία, κατόπιν εντολής της μητέρας του θύματος.

Η ένταση και το σημείωμα

Οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν τι έγινε, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι χαρακτηρίζουν τον 56χρονο ως έναν άνθρωπο «ψυχρό και κυνικό».

Μιλώντας στο OPEN, ιδιοκτήτης καφενείου και οικογενειακός φίλος του ζευγαριού ανέφερε ότι υπήρχε ένταση στην σχέση του 56χρονου με την εν διαστάσει και κατά 25 χρόνια νεότερη σύντροφο του, λόγω του χωρισμού τους, αλλά και λόγω του παιδιού που είχαν αποκτήσει πριν από λίγους μήνες.

Μετά από μια δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του λίγων μηνών παιδιού κι ενώ η απόφαση έδειχνε να κλίνει υπέρ της μητέρας, ο άνδρας, που τελευταία σύμφωνα με τον φίλο του είχε χάσει αρκετά κιλά και εμφανιζόταν πιεσμένος και προβληματισμένος, αποφάσισε να σκοτώσει το παιδί του και την γυναίκα με την οποία το έφεραν μαζί στην ζωή και εν συνεχεία να βάλει τέλος στην ζωή του.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι βρήκαν ένα σημείωμα του αυτόχειρα που έλεγε ότι «εδώ αρχίζει η αγάπη μας και εδώ τελειώνει».

Περισσότερα

Ελλάδα

Πέλλα: Μαρτυρία για λύκο έξω από παιδικό σταθμό

Δημοσιεύθηκε

στις

Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Νέας Πέλλας η μαρτυρία μόνιμου κατοίκου για την παρουσία λύκου στο χωριό, και μάλιστα έξω από παιδικό σταθμό της περιοχής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του άγριου ζώου ενώ παράλληλα η ελληνική αστυνομία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον «Αρκτούρο» για να επιλυθεί το ζήτημα.

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοιες επισκέψεις λύκων έχουν καταγραφεί τους προηγούμενους μήνες και σε άλλα χωριά όπως το Μικρό Μοναστήρι και τον Λουδία του δήμου Χαλκηδόνας, καθώς επίσης και στα Κουφάλια. Στο πρώτο μάλιστα, η επιδρομή μιας αγέλης οδήγησε στον θάνατο οκτώ αδέσποτων σκυλιών.

*Φωτογραφία αρχείου

Περισσότερα

Ελλάδα

Πέθανε τα ξημερώματα ο Σταμάτης Κόκοτας

Δημοσιεύθηκε

στις

Πέθανε τα ξημερώματα ο Σταμάτης Κόκοτας στο Ασκληπιειό Βούλας μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής μεταφέρθηκε τις προηγούμενες ημέρες εσπευσμένα στο Ασκληπιείο Βούλας έπειτα από αδιαθεσία που ένιωσε και παρόλο που στην αρχή η κατάσταση της υγείας του έδειχνε να μην εμπνέει ανησυχία τελικά κατέληξε σήμερα σε ηλικία 86 ετών.

H ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ

Γεννήθηκε στην Αθήνα,[1] στις 23 Μαρτίου 1937. Είχε σημαντική δισκογραφική παρουσία κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1960 και 1970, οπότε και συνεργάστηκε με ορισμένους από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες της εποχής, όπως ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Δήμος Μούτσης, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιάννης Σπανός, ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Αντώνης Κατινάρης, ο Χάρης Λυμπερόπουλος, ο Βαγγέλης Πιτσιλαδής, ο Λυκούργος Μαρκέας, ο Ανδρέας Καραγιαννόπουλος κ.ά.[2]

Κατά τη στρατιωτική δικτατορία συμμετείχε στους χουντικούς εορτασμούς της επετείου της 21ης Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο ανάμεσα σε άλλους ηθοποιούς και τραγουδιστές. [3][4][5]

Χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι οι μακριές φαβορίτες του. Ο γιος του, Δημήτρης, είναι επίσης τραγουδιστής.

Είναι δηλωμένος φίλαθλος του Παναθηναϊκού.[6] Ασχολήθηκε, επίσης, με το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Δισκογραφία
1966 – Ένα μεσημέρι (μουσική Σταύρος Ξαρχάκος)
1967 – Όνειρο απατηλό
1968 – Κόκοτας
1968 – Κάποιο Καλοκαίρι (μουσική Δήμος Μούτσης)
1968 – Επιλογή
1968 – Χρώματα (μουσική Σταύρος Ξαρχάκος)
1969 – Ένα Χαμόγελο (μουσική Δήμος Μούτσης)
1969 – Κόσμε Αγάπη Μου (μουσική Σταύρος Ξαρχάκος)
1969 – Μαζί με τον Σταμάτη
1970 – Ξαρχάκος + Κόκοτας (μουσική Σταύρος Ξαρχάκος)
1971 – Χαλάλι σου ζωή (μουσική Λυκούργος Μαρκέας)
1971 – Σταμάτης Κόκοτας
1972 – Μικρές ώρες (μουσική Γιώργος Κατσαρός)
1972 – 4-5-3 (μουσική Γιώργος Χατζηνάσιος)
1972 – 12 Φύλλα της καρδιάς
1973 – Μέρες αγάπης (μουσική Γιάννης Σπανός)
1973 – Διαδρομή (μουσική Γιώργος Χατζηνάσιος)
1973 – Νο 4
1973 – Τα ωραία του Τσιτσάνη (μουσική Βασίλης Τσιτσάνης)
1973 – Παλιά μεράκια
1974 – Νο 5 – Εγώ και ο έρωτας
1974 – Συναναστροφές (μουσική Αντώνης Κατινάρης)
1975 – Μια ζωγραφιά (μουσική Χάρης Λυμπερόπουλος)
1975 – Θα συναντηθούμε (μουσική Βαγγέλης Πιτσιλαδής)
1977 – Τελευταία νύχτα (μουσική Απόστολος Καλδάρας)
1978 – Θα σου χρωστώ (μουσική Γιώργος Χατζηνάσιος)
1979 – Με αγάπη Σταμάτης
1980 – Το διάταγμα… και άλλα (μουσική Γιώργος Ζαμπέτας)
1980 – Ο Σταμάτης Κόκοτας τραγούδα για όλους Απόστολο Καλδάρα
1983 – Για πάντα
1984 – Καρδιά παραπονιάρα
1985 – Τσιτσάνης-Θεοδωράκης-Κόκοτας– Ανέκδοτα τραγούδια
1987 – Κάθε τραγούδι μου για σένα
1988 – Ένας καλεσμένος
1989 – Ευτυχώς υπάρχουν και τα όνειρα
1990 – Θα μείνει η αγάπη μας
1993 – Οι διπλοπενιές
1994 – Για σας τα διάλεξα
2002 – Αυτά που ήθελα να πω
2002 – Μια ζωή…(μουσική Ανδρέας Καραγιαννόπουλος)
2003 – Τραγουδά Βασίλη Τσιτσάνη
2003 – Τραγουδά Γιώργο Μητσάκη
2019- Όλα για μένα είσαι εσύ

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα