Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Γλυκά Νερά: Οργισμένη η μητέρα της Καρολάιν, δεν υποπτεύθηκε στιγμή τον Μπάμπη

Δημοσιεύθηκε

στις

Πολύ αποκαλυπτική για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δύο οικογένειες, της Καρολάιν και του Μπάμπη, ήταν η κ. Χαρίκλεια Θεοδώρου από την Αλόννησο, η οποία είναι πολύ κοντά με τη μητέρα του θύματος Σουζάνα και μίλησε σήμερα στην εκπομπή ΣΚ Παρέα στον ΣΚΑΪ.

«Η Σουζάνα είναι παρα πολύ θυμωμένη. Είναι γεμάτη θυμό και πολλά γιατί. Δεν μπορεί να το διαχειριστεί, είναι σαν να είναι μέσα σε έναν εφιάλτη, Πάνω στον Μπάμπη είχε εναποθέσει όλες τις ελπίδες της, τον έβλεπε σαν συνέχεια της κόρης της. Δεν είχε ιδέα, δεν της είχαν μπει ποτέ υποψίες για τον Μπάμπη. Αλλώστε ήταν τόσο ευτυχισμένη για τα παιδιά, όλο ελεγε μη μας τύχει κανενα κακό τόσο ευτυχισμένα που είναι!»

Όπως εξήγησε η κ. Θεοδώρου η κ. Σουζάνα είχε τεράστια αδυναμία στην Καρολάιν: «Προφανώς γι αυτό η Καρολάιν δεν ήθελε να τη στενοχωρήσει τη μαμά της, ήταν τόσο υπερήφανη για τον γάμο τους, για τον γαμπρό της, για τα ταξίδια που έκανε το παιδί της. Νομίζω πως η Καρολάιν δεν ήθελε να της χαλάσει την εικόνα».

Η οικογενειακή φίλη ερωτήθηκε στη συνέχεια τι άνθρωπος είναι ο Μπάμπης: «Σε σας έχει φανεί ψυχρός
, αλλά έτσι ήταν και σαν άνθρωπος. Ήταν πάντα χαμογελαστός , δεν θύμωνε, δεν εκδήλωνε έντονα συναισθήματα, ούτε χαρά, ούτε λύπη, δεν έβριζε. Ήταν τόσο ερωτευμένος, ερχόταν στο νησί για μια ώρα για να της φερει ανθοδέσμη».

Ροή ειδήσεων

Advertisement