Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Η αναμονή συνεχίζεται στη Παναχαϊκη…

Δημοσιεύθηκε

στις

Χωρίς κάποια ουσιαστική εξέλιξη πέρασε και η χθεσινή μέρα στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής καθώς δεν υπήρξε κάποια επαφή με παίκτες από το φετινό ρόστερ ή υποψήφιο μεταγραφικό στόχο με τις εξελίξεις να μεταφέρονται για την επόμενη εβδομάδα όπως είπε και χθες στη «Γ» ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Κώστας Κρεμμύδας.

Ο τεχνικός Χρήστος Καραπίτσος έχει δώσει μια λίστα με εισηγήσεις παικτών που επιθυμεί να παραμείνουν και τη νέα χρονιά ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα κάτι και περιμένουμε να δούμε πότε θα δοθεί το ΟΚ για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα περίοδο.
Από εκεί και πέρα το νομικό επιτελείο επεξεργάζεται τρόπους για να μπορέσει να καθυστερήσει τα θέματα των προσφυγών που κέρδισαν οι Μητρόπουλος-Παπανικολάου, καθώς η ΠΑΕ πρέπει να καταβάλει χρήματα πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.
ΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΟΥΣ;
Από εκεί και πέρα τις τελευταίες μέρες υπάρχουν φήμες που λένε πως τα Χανιά -από τις πιο δραστήριες ομάδες στο μεταγραφικό παζάρι- έχουν βάλει στο στόχαστρο παίκτη της Παναχαϊκής χωρίς όμως να έχει διαρρεύσει το όνομά του.
Το λέμε αυτό γιατί προπονητής του ΑΟ Χανιά είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος ο οποίος φέτος για περίπου τρεις μήνες κοουτσάρισε την πατρινή ομάδα και έχει πλήρη εικόνα για τους παίκτες της όποτε είναι λογικό να έχει βολιδοσκοπήσει αξιόλογες περιπτώσεις.


Ροή ειδήσεων

Advertisement