Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Απόλλωνας θα αγωνιστεί σήμερα (17.00) πάνοπλος στην Καρδίτσα και θέλει μόνο νίκη για να μείνει σε τροχιά ανόδου

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Να μείνει σε τροχιά ανόδου θέλει η ομάδα του Απόλλωνα Πατρών η οποία τα απόγευμα (17.00) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καρδίτσα για την 6η αγωνιστική του β΄ γύρου με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την κρατήσει ζωντανή  στη μάχη της ανόδου.

Η ομάδα του Νίκου Βετούλα θέλει για πολλούς λόγους το ροζ φύλλο αγώνα, αρχικά για τους 2 βαθμούς που θα την κρατήσουν στη 2η θέση και σε θέση αναμονής για τη μεγάλη μάχη της Τέταρτης με τον Ολυμπιακό Β΄ κι επιπλέον για να ισοφαρίσει σε 1-1 την Καρδίτσα.
Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, ο Πατρινός τεχνικός έχει μιλήσει στους παίκτες του από τους οποίους έχει ζητήσει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.
Φυσικά το έργο δεν είναι εύκολο, η Καρδίτσα έχει μεγάλο κίνητρο για τη νίκη καθώς αν κερδίσει τότε κλειδώνει τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ ανόδου και επίσης κάνει το 2-0 με τον Απόλλωνα το οποίο μπορεί να συναντήσει στα πλέι-οφ.
ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ: “ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ”
Δηλώσεις ενόψει του σημερινού αγώνα έκανε ο Γιώργος Διαμαντάκος ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα του Απόλλωνα και είπε: «Έχουμε μπροστά μας έναν τελικό πριν από τον τελικό. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία και πλέον αυτό που μετράει περισσότερο είναι ποιος το θέλει πιο πολύ. Είμαστε προετοιμασμένοι για ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με την Καρδίτσα, στο οποίο θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη».
ΜΕΣΑ ΟΙ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ-ΠΟΥΛΙΑΝΙΤΗΣ
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χθες με μεσημεριανή προπόνηση στην Περιβόλα στην οποία συμμετείχε και ο Διαμαντάκος που ξεπέρασε τον τραυματισμό και έτσι θα είναι κανονικά στην αποστολή που αναχώρησε χθες για την Καρδίτσα.
Η παρουσία του Διαμαντάκου είναι πολύ σημαντική για την μελανόλευκη ομάδα αφού είχε λείψει στα τελευταία τρία ματς και η απουσία του είχε φανεί.
Επίσης κανονικά προπονήθηκε και ο Πουλιανίτης ο οποίος επίσης είναι στην αποστολή και έτσι μετά από καιρό, ο Απόλλωνας θα είναι πάνοπλος.
• Το σημερινό παιχνίδι θα μεταδοθεί από το You Tube-www.youtube.com/watch?v=0xBAm53qcdo- του γηπεδούχου σωματείου (ΑΣ Καρδίτσας).

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement