Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Υπό διερεύνηση η αιτία θανάτου»-Τι δήλωσε ο ιατροδικαστής για τον αιφνίδιο θάνατο της 56χρονης στα Καλάβρυτα

Δημοσιεύθηκε

στις

Δεν σχετίζεται –με τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης- με τη δεύτερη δόση του εμβολίου ο ξαφνικός θάνατος της 56χρονης γυναίκας, που συγκλονίζει από προχθές την περιοχή των Καλαβρύτων.

Αυτή είναι η εκτίμηση μετά από την νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε χθες στη σορό της άτυχης γυναίκας στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας.

Ο ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης ερωτηθείς από την «Γ» ανέφερε πως «από τα πρώτα ευρήματα δεν προέκυψε πνευμονική εμβολή. Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση είναι σε εξέλιξη και παραμένει υπό διερεύνηση η αιτία θανάτου».

Γ. ΚΑΡΒΕΛΗΣ: «ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΕΜΒΟΛΗ»

«Από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προέκυψε κανενός είδους εμβολή, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχα από τον ιατροδικαστή Πατρών», δήλωσε στην «Γ» ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ερωτηθείς σχετικά.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένονταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από όλους, καθώς το προχθεσινό περιστατικό του θανάτου της 56χρονης λίγα λεπτά μετά τον εμβολιασμό της προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία στον πληθυσμό.

Από τα πρώτα ευρήματα η αιτία θανάτου της 56χρονης είναι απροσδιόριστη και αναμένεται με ενδιαφέρον το πόρισμα του ιατροδικαστή εφόσον υπάρξουν όλες οι απαντήσεις από τα εργαστήρια.

 

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement