Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Διεθνή

8 συγκλονιστικά ντοκιμαντέρ για αληθινά εγκληματα που μπορείς να δεις στο Netflix

Δημοσιεύθηκε

στις

Πείτε το διαστροφή, πείτε το περιέργεια, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που παρακολουθούν ντοκιμαντέρ με αληθινά εγκλήματα, όπως για παράδειγμα την μίνι-σειρά της δημοφιλούς πλατφόρμας Netflix, “The Confession Killer”, η οποία ακολουθεί την ιστορία του Χένρι Λι Λούκας, ενός άνδρα που τη δεκαετία του 1980 ομολόγησε ότι διέπραξε 600 ανθρωποκτονίες από πρόθεση και καταδικάστηκε, παρότι τα στοιχεία που προέκυψαν μετά την καταδίκη του ήταν αντιφατικά με όσα είχε παραδεχτεί.

Όπως φαίνεται, το αληθινό έγκλημα είναι ένα “φαινόμενο” που δεν αναμένεται να εξαφανιστεί σύντομα και πολλοί είναι οι άνθρωποι που αναζητούν την αλήθεια όσον αφορά διάσημες εγκληματικές ενέργειες. Αν λοιπόν είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους, παρακάτω σας προτείνουμε μερικά ντοκιμαντέρ που μπορείτε να παρακολουθήσετε άμεσα στο Netflix.

Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer

 

 

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του Netflix, το “Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer” λέει “την συγκλονιστική αληθινή ιστορία του πώς ένας από τους πιο διαβόητους serial killer στην αμερικανική ιστορία κυνηγήθηκε και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη.”

Η σειρά μιλάει για τον ιστορία ενός από τους πιο περιβόητους κατά συρροή δολοφόνους στην αμερικανική ιστορία, του Ρίτσαρν Ραμίρεζ, ο οποίος είχε πει: “Σιγά τα λάχανα! Ο θάνατος είναι στους κινδύνους του επαγγέλματος. Θα σας δω στην Disneyland”, όταν το δικαστήριο του ανακοίνωσε την καταδίκη του σε θάνατο.

Evil Genius

 

 

Μια αληθινή ιστορία που ξεκινά με τον φρικτό θάνατο ενός πιτσαδόρου που ληστεύει μια τράπεζα έχοντας μια βόμβα γύρω από το λαιμό του. Η συνέχεια είναι ακόμα πιο αλλόκοτη.

The Confession Killer

 

Μια μίνι σειρά, την οποία αναφέραμε και πιο πάνω, στην οποία Χένρι Λι Λούκας δήλωσε ότι ήταν υπεύθυνος για εκατοντάδες αδιευκρίνιστες δολοφονίες το 1983. Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ εξετάζει την αλήθεια και τις τρομακτικές συνέπειες αυτής.
Making a Murderer

 

 

Αληθινό θρίλερ που γυρίστηκε σε διάρκεια 13 ετών. Αφηγείται την πρωτοφανή ιστορία δυο αντρών οι οποίοι κατηγορούνται για ένα φρικαλέο έγκλημα που ίσως να μη διέπραξαν.

The Staircase

 

 

Ατύχημα ή δολοφονία; Μετά τον μυστηριώδη θάνατο της γυναίκας του, ο συγγραφέας Μάικλ Πίτερσον βλέπει την ζωή του να μπαίνει κάτω απο το μικροσκόπιο. Στο ντοκιμαντέρ του Netflix, το οποίο απαρτίζεται από 13 επειδόδια, ο θεατής βρίκεται ξανά και ξανά μπερδεμένος, καθώς παρακολουθεί την ιστορία των γεγονότων, με το ερώτημα “Τελικά το έκανε ο Πίτερσον;” να πλανάται συνεχώς στον αέρα.

Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez

 

 

Το “Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez” είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ σε τρία μέρη που εξετάζει τι οδήγησε στη δολοφονική πτώση και τον τραγικό θάνατο του πρώην σταρ του NFL Aaron Hernandez.

Abducted in Plain Sight

 

Σε αυτό το βασισμένο σε πραγματικό έγκλημα ντοκιμαντέρ, μια οικογένεια εξαπατάται από έναν γοητευτικό γείτονα που απαγάγει την έφηβη κόρη της. Δύο φορές. Η περιγραφή της υπόθεσης μοιάζει πολύ φτωχή μπροστά στη συγκλονιστική ιστορία που μας δείχνει το Netflix. Oι συνδρομητές δηλώνουν σοκαρισμένοι, αηδιασμένοι και μερικοί ανέφεραν ότι αυτά που είδαν τους στιγμάτισαν για πάντα.

The Confession Tapes

 

Μια σειρά ντοκιμαντέρ που ερευνά υποθέσεις ατόμων που καταδικάστηκαν για φόνο, αλλά ισχυρίζονται ότι οι ομολογίες τους ήταν εκβιασμένες, ακούσιες ή ψευδείς.
perpetual.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement