Connect with us

Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το σαλόνι – Η κάμερα που πρόδωσε τον πιλότο

Published

on

Μία φωτογραφία ντοκουμέντο από τη μεζονέτα της φρίκης, στα Γλυκά Νερά, όπου ο 32χρονος έκοψε βίαια το νήμα της ζωής της συζύγου του, Κάρολαϊν, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Πρόκειται για την κάμερα που βρισκόταν στο σαλόνι του σπιτιού και είχε αποτυπώσει το τελευταίο καρέ, στο οποίο εμφανίζονται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με το μωρό, να κάθονται στον καναπέ, λίγες ώρες πριν από την άγρια δολοφονία. Όπως θα δείτε στην εικόνα, η κάμερα είναι ξηλωμένη και πεταμένη δίπλα στο παράθυρο.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, δίπλα από την κάμερα, υπάρχει το καρτελάκι, όπου έχει τοποθετήσει η σήμανση με τον αριθμό 35. Είναι το “ηλεκτρονικό μάτι”, που ήταν τοποθετημένο σε έναν από τους τοίχους του σαλονιού και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αφαίρεσε μέσα από αυτήν, την κάρτα μνήμης, όταν έβαλε σε εφαρμογή το σατανικό του σχέδιο για να αφαιρέσει τη ζωή της 20χρονης συζύγου του.

Ο χώρος είναι ακατάστατος, δίπλα από την κάμερα υπάρχει ένα πλαστικό μπουκάλι με νερό, πεταμένα χαρτιά, μια παιδική μπάλα και άλλα αντικείμενα. Η κάμερα είχε αφαιρεθεί περίπου στις 1.30 τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, σχεδόν 2 ώρες και 41 λεπτά πριν σκοτώσει την Κάρολαϊν.

Αυτό αποτελεί ένα από τα τέσσερα στοιχεία, που “έκαψε” τον 32χρονο πιλότο και βοήθησε τις αστυνομικές αρχές στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

NEWSIT.GR

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement