Connect with us

Παναχαϊκή

Αγωνία στους φιλάθλους της Παναχαϊκής για την επομένη μέρα και τις επερχόμενες εξελίξεις

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ

Η στασιμότητα που υπάρχει τον τελευταίο 1 μήνα στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής έχει φέρει προβληματισμό στις τάξεις των φιλάθλων οι οποίοι αγωνιούν για το τι μέλλει γενέσθαι. Οι τελευταίες εκτιμήσεις πάντως λένε πως μέχρι το τέλος θα υπάρξουν εξελίξεις που θα αφορούν τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων μέχρι και χθες μπορεί να έχουν γίνει ορισμένες επαφές από την πλευρά της διοίκησης όμως τίποτα συγκεκριμένο. Οπότε είναι λογικό αυτή η απραξία να έχει γίνει θέμα συζήτησης από τους οπαδούς στα social media που εκφράζουν την αγωνία τους για την επόμενη μέρα.
Πάντως οι τελευταίες πληροφορίες από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου Γιώργου Μπάρλου αλλά και από τον νομικό σύμβουλο Κώστα Κρεμμύδα -πρόσφατα έκανε και δηλώσεις στη «Γ»- αναφέρουν πως μέσα στην εβδομάδα θα αρχίσουν να τρέχουν οι εξελίξεις.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ
Το υπ’ αριθμόν ένα θέμα είναι το οικονομικό καθώς υπάρχουν οφειλές στους παίκτες του φετινού ρόστερ και για αυτό τον λόγο οι Μπρους-Αραβίδης έχουν καταθέσει προσφυγή ενώ λέγεται πως σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλοι.
Εντός των ημερών λοιπόν θα γίνουν πληρωμές ώστε αφενός να μην υπάρξει κίνδυνος νέων προσφυγών και αφετέρου αποτελεί μια κίνηση τακτικής που θα φέρει ηρεμία ενόψει της προσπάθειας να υπάρξουν ανανεώσεις παικτών που ενδιαφέρουν την ΠΑΕ.
Ο ΚΑΡΑΠΙΤΣΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ …ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ
Το δεύτερο θέμα που καλείται να υπάρξει εξέλιξη είναι αυτό του προπονητή. Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα παραμείνει στον πάγκο ο Χρήστος Καραπίτσος, ο οποίος έχει μιλήσει με τη διοίκηση, έχει συμφωνήσει σε όλα και περιμένει στο ακουστικό του τις επίσημες ανακοινώσεις.
Από εκεί και πέρα υπάρχουν ακόμα θέματα προς επίλυση, όπως είναι αυτό της τακτοποίησης οφειλών στην ΠΓΕ για τη χρήση της Αγυιάς, το ρόστερ, οι συνεργάτες του προπονητή, η στελέχωση των γραφείων με νέα πρόσωπα και αρκετά ακόμα.
Επομένως δεν υπάρχει πολύ χρόνος για χάσιμο και αυτή η εβδομάδα είναι σημαντική ώστε η διοίκηση να πάρει αποφάσεις και να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της σε όλα τα επίπεδα.
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ
Επίσης μια ακόμα εκκρεμότητα είναι αυτή του γενικού αρχηγού όπου αναζητείται άλλος άνθρωπος στη θέση του Μίλαν Τσίρκοβιτς ο οποίος εκτός απροόπτου θα συνεχίσει σε άλλο πόστο.
Μάλιστα για την αναζήτηση νέου γενικού αρχηγού έχουν γίνει επαφές στους παλαίμαχους της Παναχαϊκής καθώς έχουν γίνει κρούσεις σε 1-2 άτομα χωρίς όμως να έχουν καταλήξει κάπου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement