Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ανοίγει τις πύλες του-Το ερχόμενο Σάββατο τα εγκαίνια του πολυχώρου των Παλαιών Σφαγείων με συναυλία και εκθέσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Εγκαινιάζεται επίσημα ο πολυχώρος των Παλαιών Σφαγείων με μια μεγάλη συναυλία και δυο σημαντικές εκθέσεις το ερχόμενο Σάββατο 26 Ιουνίου στις 20:00.

Ο πολυχώρος των Παλαιών Σφαγείων θα αποτελέσει πολυδύναμο πολιτιστικό χώρο με κέντρο αναφοράς το Καρναβάλι και τον Καραγκιόζη. Ο Δήμος Πατρέων ανακαίνισε ριζικά το χώρο των Παλαιών Σφαγείων τον οποίο παρέλαβε λεηλατημένο από τον προηγούμενο διαχειριστή του. Πλέον, ανοίγει επίσημα τις πύλες του προσφέροντας ένα ολοζώντανο κύτταρο πολιτισμού στους Πατρινούς και τους επισκέπτες, κύτταρο εκπαίδευσης, δημιουργίας, γνώσης και ψυχαγωγίας.

Το πρόγραμμα των εγκαινίων έχει ως εξής:
Ώρα προσέλευσης 19:00
Τελετή εγκαινίων 20:00

Συναυλία «Άγιος ο Έρωτας» Γιώργος Ανδρέου & Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων 21:30-22:30

Παράλληλη ξενάγηση στις εκθέσεις: «Εκ-Μαγεία» και «για ένα σχολείο με Σχέδιο» από την ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας και την Ένωση Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων αντίστοιχα.

Λόγω των υφιστάμενων περιορισμών από τη πανδημία Covid19 απαιτείται κράτηση θέσεων, η οποία θα πραγματοποιείται μέσω της ιστοσελίδας carnivalpatras.gr από σήμερα στις 10.00.

Η ανακαίνιση του χώρου των Παλαιών Σφαγείων υλοποιήθηκε μέσω του έργου SPARC, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ελλάδα Ιταλία 2014-2020 με το Δήμο Πατρέων ως επικεφαλής εταίρο.

Στο εταιρικό σχήμα συμμετέχουν από Ελλάδα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας ενώ από Ιταλία ο Σύνδεσμος Θεάτρων της Απούλιας και η Περιφέρεια της Απούλιας – Department Economy of Culture, Tourism and Territory. Επίσης συνδεδεμένος εταίρος είναι η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων Καρναβάλι Πάτρας.


Ροή ειδήσεων

Advertisement