Connect with us

Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Στον ανακριτή ο πιλότος -«Να σαπίσεις στην φυλακή δολοφόνε», του φώναζαν

Published

on

Στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί προσήλθε λίγο πριν τις 10:00 ο πιλότος, ο οποίος έχει ομολογήσει την δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Μια μεγάλη πομπή με τζιπ της αστυνομίας μπήκε στα δικαστήρια μεταφέροντας τον Η απολογία του πιλότου αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 12:00 και πιθανολογείται πως θα είναι πολύωρη.

Φτάνοντας στον ανακριτή, οι συγκεντρωμένοι στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων του φώναζαν «δολοφόνε να σαπίσεις στην φυλακή».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος θα προσπαθήσει να αποδώσει το έγκλημά του σε ένταση, φόρτιση και λεκτικές αντεγκλήσεις που όπως θα πει είχε την μοιραία βραδιά με την Καρολάιν, με αποτέλεσμα να «θολώσει» και να χάσει τον έλεγχο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η υπεράσπισή του, θα προσκομίσει πρόσθετες λεπτομέρειες και στοιχεία που δεν έχει καταθέσει μέχρι στιγμής στους αστυνομικούς. «Αυτά τα στοιχεία θα φωτίσουν τις συνθήκες του εγκλήματος και θα εμπλουτίσουν την προανακριτή του κατάθεση», αναφέρουν οι δικηγόροι του.

www.protothema.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement