Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζουν οι γονείς της Καρολάιν – «Θα διασφαλίσουμε ότι η μνήμη της θα ζει για πάντα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ζωή της Σούζαν και του Ντέιβιντ Κράουτς έχει καταρρεύσει τις τελευταίες εβδομάδες, και η βαθιά θλίψη που βιώνουν για τον χαμό της πολυαγαπημένης τους κόρης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον σύζυγο, σίγουρα θα τους συντροφεύει για τα επόμενα χρόνια της ζωής τους.

Υπάρχει ωστόσο μια «αποστολή» που τους κρατά συγκεντρωμένους, και αυτή αφορά τη μοίρα της εγγονής τους, Λυδίας, η οποία ήταν παρούσα όταν ο πατέρας της έπνιξε την 20χρονη μαμά της στερώντας την τόσο άδικα από το μικροσκοπικό πλάσμα.

Πάνω από 40 μέρες έχουν περάσει από τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, και περίπου μία εβδομάδα αφότου ο πιλότος ομολόγησε το φρικτό έγκλημα, το οποίο είχε αρχικά προσπαθήσει να «φορτώσει» σε αλλοδαπούς ληστές. Εχθές, ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ, μίλησε στην Daily Mail για την «αποστολή» που έχει αναλάβει πλέον ο ίδιος και η σύζυγός του: «Τόσο εγώ όσο και η Σούζαν θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας διασφαλίζοντας ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη ότι η μικρή της κόρη, η Λυδία, θα μεγαλώσει με όσα μπορούμε να της δώσουμε, και ότι η μνήμη της μητέρας της θα ζήσει για πάντα».

Στις δηλώσεις τους στη βρετανική εφημερίδα, που δημοσιεύει καθημερινά νέες πληροφορίες για την υπόθεση, ο Ντέιβιντ και η Σούζαν μίλησαν για το πόσο περήφανους τους έκανε η όμορφη κόρη τους, η οποία «χάθηκε με τόσο σκληρό τρόπο στην αρχή μιας θαυμάσιας ζωής».

Ροή ειδήσεων

Advertisement