Connect with us

Αθλητισμός

Μετράμε αντίστροφα για τις εκλογές της ΕΠΣΑ

Published

on

Όπως όλοι γνωρίζουμε η μοναδική υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου είναι αυτή του Άγγελου Δανιήλ.

Ωστόσο η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές στην ΕΠΣ Αχαΐας έχει ξεκινήσει με το ψηφοδέλτιο να περιλαμβάνει και νέους ανθρώπους που ασχολούνται όμως με το ποδόσφαιρο εδώ και αρκετά χρόνια.

Αυτοί είναι οι Χρήστος Λούβαρης, ο πρόεδρος του Διαγόρα, ο μάχιμος Γιώργος Κορφιάτης της Δάφνης, ο Χρήστος Αντωνόπουλος του Πήγασου, ο Κώστας Μπαλάσκας του Αετού, η σιδηρά κυρία, παρατηρητής αγώνων της Super League 2 Αριστέα Ρόμπολα καθώς και ο Γρηγόρης Χαμπέος της Αιγείρας/Ακράτας.

Όπως ήταν γνωστό εδώ και πολύ καιρό επέστρεψε ο Γιώργος Σπυρούλιας με την υποψηφιότητα της Αναγέννησης Ψαθοπύργου αλλά και ο Ανδρέας Πλιάτσικας του ΠΑΟΚ Πατρών.

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗ

Αυτή την φορά ο Δημήτρης Μπαλαφούτης δεν έθεσε υποψηφιότητα, αλλά ούτε ο μέχρι πρότινος στενός του συνεργάτης Γιώργος Γκοτσόπουλος.

Να θυμίσουμε ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν διά ζώσης στις 28 Ιουνίου στο Ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας». Η συνέλευση θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. και μια ώρα αργότερα δηλαδή στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές.

Όπως προαναφέραμε μοναδικός στην υποψηφιότητα της θέσης του προέδρου είναι ο Άγγελος Δανιήλ οπότε το ενδιαφέρον στρέφεται σε αυτούς που έθεσαν υποψηφιότητα.

Αναλυτικά υποψήφιοι είναι οι εξής: Κώστας Ντάσιος, Κώστας Αγγελόπουλος, Βασίλης Βουκελάτος, Δημήτρης Σαρρής, Σταύρος Θεοδωρόπουλος, Νίκος Θεοδωρόπουλος, Χάρης Ιωάννου, Γιώργος Κορφιάτης, Χρήστος Λούβαρης, Αριστέα Ρόμπολα, Χρήστος Πλούμης, Γιώργος Σπυρούλιας, Γρηγόρης Χαμπέος, Χρήστος Αντωνόπουλος, Ανδρέας Πλιάτσικας, Κώστας Μπαλάσκας και Οδυσσέας Χριστόπουλος.

Πρόεδρος της Εκλογικής Επιτροπής είναι ο Γιώργος Σταυρόπουλος, μέλη της Εκλογικής Επιτροπής η Παναγιώτα Αλεξοπούλου, ο Φίλιππος Κοσσάρας και η Γεωργία Μιχαλοπούλου και την Εξελεγκτική Επιτροπή αποτελούν οι Κώστας Καλπουζάνης, Ηρακλής Νικολακόπουλος και Διονύσης Ξένος.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement