Connect with us

Ελλάδα

Πετράλωνα: Συνελήφθη ο Βούλγαρος που βίασε την 50χρονη καθαρίστρια

Published

on

Συνελήφθη πριν από λίγο στη Νέα Φιλαδέλφεια ο 35χρονος που βίασε την 50χρονη καθαρίστρια στο σπίτι του στα Κάτω Πετράλωνα.

Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αθηνών σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ.

Σημειώνεται πως σε βάρος του Βούλγαρου έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράνομη κατακράτηση και βιασμό, ενώ μάλιστα ο δράστης είχε καταδικαστεί ξανά για τον βιασμό μίας 22χρονης κοπέλας και είχε μπει στη φυλακή για πέντε χρόνια, ωστόσο στη συνέχεια αποφυλακίστηκε.

Ήταν το Σάββατο, 19/6/2021, όταν η 50χρονη καθαρίστρια έζησε 9 εφιαλτικές ώρες στα χέρια του βιαστή της, όταν ο δράστης την κράτησε όμηρο στο διαμέρισμά του και την βίαζε επανειλημμένα ως τη στιγμή που η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει και να ζητήσει βοήθεια.

Εννιά εφιαλτικές ώρες στα χέρια του βιαστή της
Η άτυχη γυναίκα, όπως κατάγγειλε, είχε πάει στην πολυκατοικία της οδού Συμμαχιδών 11 να καθαρίσει και δέχθηκε την επίθεση του δράστη στις 8:00 το πρωί.

Βρισκόταν και καθάριζε στο ισόγειο όταν ο Βούλγαρος βγήκε από το επίσης ισόγειο διαμέρισμα που μένει, την τράβηξε μέσα σε αυτό και στη συνέχεια την βίαζε ως τις 17:00 το απόγευμα όπου βγήκε από την μπαλκονόπορτα και άρχισε να καλεί για βοήθεια.

Περίοικοι κάλεσαν τις αστυνομικές αρχές οι οποίες αρχικά απέκλεισαν την περιοχή και ακολούθως, όταν εκδόθηκε εισαγγελικό ένταλμα έρευνας και με παρουσία δικαστικού λειτουργού εισέβαλαν με ομάδα της ΕΚΑΜ στο διαμέρισμα όπου δεν εντόπισαν κανένα αφού ο Βούλγαρος ένοικος είχε καταφέρει να διαφύγει.

Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε την γυναίκα και την πήγε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και της παρασχέθηκαν οι Α’ βοήθειες.

Εκείνη την ημέρα υπήρξε κάλεσμα συμπαράστασης προς την γυναίκα, μεταξύ άλλων και από το Σωματείο Γυναικείων Δικαιωμάτων, ΜΩΒ με αποτέλεσμα στις 19:30 το απόγευμα να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας από περίπου εκατό αλληλέγγυους και κατοίκους της περιοχής με κυρίαρχο σύνθημα «Καμία Μόνη».

www.in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement