Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Απόλλων Πατρών υποδέχεται σήμερα (17.00) τον Ολυμπιακό Β΄ στον “τελικό” ανόδου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σαράντα λεπτά και νίκη με διαφορά τεσσάρων πόντων χωρίζουν τον Απόλλωνα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό από την μεγάλη επιστροφή στην basket league. Οι μελανόλευκοι λόγω των μέτρων κατά της διασποράς της πανδημίας θα στερηθούν την καυτή ανάσα των φιλάθλων, αλλά όλη η Πάτρα θα βρίσκεται νοερά στο πλευρό τους.

Η διοίκηση της ομάδας τα τελευταία τρία χρόνια έχει κάνει μια πολύ σοβαρή προσπάθεια που έχει αναγνωριστεί και περιμένει οι κόποι της να ανταμειφθούν.
Ευχή όλων είναι να γίνει ένα παιχνίδι που θα κριθεί μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου με πρωταγωνιστές τους παίκτες των δύο ομάδων.
Ο προπονητής του Απόλλωνα Νίκος Βετούλας ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία και έχει ζητήσει από όλους να παρουσιασθούν προσηλωμένοι στον στόχο και στον έλεγχο του ρυθμού δίνοντας και πάλι ιδιαίτερο βάρος στην άμυνα που αποτελεί την φετινή χρονιά ένα από τα κλειδιά της φετινής πορείας.
ΡΕΦΕΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Α1 ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΛΑ
Στο μεταξύ, από την ΚΕΔ επιλέχθηκαν να διαιτητεύσουν ρέφερι από τον πίνακα της Basket League και συγκεκριμένα οι Παπαπέτρου, Συμεωνίδης, και Μάλαμας, ενώ ορίσθηκαν κομισάριοι ο Νίκος Κωστής και ο Βασίλης Θεοδοσόπουλος.
Αναλυτικά οι διαιτητές και οι κομισάριοι των υπόλοιπων αγώνων της 7ης αγωνιστικής του β΄ γύρου της Α2 Ανδρών είναι:
17.00 Πανερυθραϊκός-Αμύντας Καλογερόπουλος Φ.-Αποστολίδης-Γρίβα (Άκελ)
17.00 Παγκράτι-Μαρούσι Σώμος-Μπίκας-Τζίμης (Ζερβούδης)
17.00 Καρδίτσα-Ελευθερούπολη Τζιοπάνος Ν.-Ελευθεριάδης-Τσιαπλής (Κουσαΐτης).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement