Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Παίζουν με τη… φωτιά οι Ισπανοί

Published

on

Μάθε τα πάντα για το κουπόνι στοιχήματος

Τελευταία ημέρα της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται σε όλη την Ευρώπη και η αγωνία (μαζί με τη θερμοκρασία) έχει χτυπήσει… κόκκινο, όχι μόνο για τις ομάδες που παίζουν σήμερα, αλλά και για τις 2-3 ακόμα που έχουν τερματίσει 3ες στους ομίλους τους και περιμένουν να δουν αν θα είναι στις επιλαχούσες.

Πολλά σπουδαία ματς σήμερα, ξεχωρίζει το Πορτογαλία-Γαλλία στη Βουδαπέστη, όμως εμείς θα ασχοληθούμε με το ματς της Σεβίλλης, ένα ραντεβού πρόκρισης της Ισπανίας με τη Σλοβακία.

Σλοβακία: Παρότι έφυγε από το γήπεδο ηττημένη με 1-0 από τη Σουηδία, οι Σλοβάκοι μετά τη μεγάλη νίκη της πρεμιέρας επί της Πολωνίας, είχαν κάθε δικαίωμα να είναι χαρούμενοι με την εμφάνιση που πραγματοποίησαν. Έχασαν αρκετές ευκαιρίες και έδειξαν πως παρότι κανείς δε τους υπολόγιζε να είναι τόσο ανταγωνιστικοί, η εμπειρία των παικτών παίζει μεγάλο ρόλο σε μια τέτοια διοργάνωση. Με 4 βαθμούς οι Σλοβάκοι είναι στους «16», κάτι που σημαίνει πως θέλουν τουλάχιστον το Χ κόντρα στους Ισπανούς. Με ήττα, πάντως, οι ελπίδες μειώνονται για την 3η θέση, μιας και χρειάζεται να σκοράρουν αρκετά γκολ για να περάσουν την Ουκρανία.

Ισπανία: Μπορεί να μην έχει τη λάμψη και το ταλέντο της Ισπανίας που έχουμε σαν εικόνα τα τελευταία 15 χρόνια, όμως με βάσει το ρόστερ και την ποιότητα που κουβαλάει, οι «φούριας ρόχας» όφειλαν να είναι καλύτεροι στις δυο πρώτες αγωνιστικές. Με σωστή άμυνα, Σουηδοί και Πολωνοί «μπλόκαραν» τα ατού των Ισπανών και παρότι είχαν ευκαιρίες δε τις αξιοποίησαν. Ο Λουίς Ενρίκε πιθανώς να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα ενόψει Σλοβακίας, εκεί όπου στόχος είναι το τρίποντο, που θα δώσει και την πρόκριση (η πρώτη θέση δεν είναι δεδομένη και με νίκη πάντως). Ήττα ίσον αποκλεισμός, ενώ το Χ λογικά δίνει πρόκριση, μόνο αν δε νικήσουν οι Πολωνοί στο άλλο ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αρκετά από τα μεγάλα ονόματα της φετινής διοργάνωσης στο Γιούρο τα έχουν βρει «σκούρα» όταν παίζουν κόντρα σε κλειστές άμυνες, όμως τις κρίσιμες στιγμές βγαίνουν μπροστά οι μεγάλοι παίκτες. Θεωρούμε πως οι Ισπανοί θα «καθαρίσουν» το ματς, χωρίς να μπλέξουν περεταίρω. Πάμε στο διπλό από το ημίχρονο στο 1.67 της Novibet.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement