Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Τεχνικός διευθυντής στην Ξάνθη ο Ιεροκλής Στολτίδης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Ιεροκλής Στολτίδης είναι κι επίσημα ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ξάνθης, με την ακριτική ομάδα να ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

«Η Διοίκηση του ΑΟΞ καλωσορίζει με μεγάλη χαρά τον Ιεροκλή Στολτίδη, που αναλαμβάνει θέση νέου Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

×

 

Ερασιτεχνικό

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ: Έκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση την Δευτέρα

Δημοσιεύθηκε

στις

H Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων υπενθυμίζουμε ότι καλεί σε Έκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση τα σωματεία την Δευτέρα 28/11. Αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 6μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης.

Αναλυτικά:

ΘΕΜΑ: “ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας έχοντας υπόψη του:

  1. Τη νομοθεσία που ισχύει σήμερα για τον αθλητισμό και ειδικά για το ποδόσφαιρο.
  2. Το καταστατικό της Ε.Π.Σ. Αχαΐας.
  3. Την από 26/10/2022 απόφαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Αχαΐας, για σύγκληση Έ κ τ α κ τ η ς

Καταστατικής Γενικής Συνέλευσης των σωματείων-μελών της.

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ Όλα τα Σωματεία – Μέλη της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΧΑΪΑΣ

(Ε.Π.Σ.Α.) όπως με τους αντιπροσώπους τους προσέλθουν την 28η Νοεμβρίου 2022 (28-11-2022), ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 στο Ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας», Πετρωτό Πατρών για την συγκρότηση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ των Σωματείων – Μελών της, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1) Επικύρωση πληρεξουσίων αντιπροσώπων και έλεγχος απαρτίας παρισταμένων μελών.

2) Εκλογή τριών (3) Γραμματέων Υπευθύνων για την τήρηση και επικύρωση των πρακτικών της Γ.Σ.

3) Διαδικασία τροποποίησης – εναρμόνισης Καταστατικού ΕΠΣ – Μελών Ε.Π.Ο. με το νέο αθλητικό νόμο.

Τα Σωματεία – Μέλη θα αντιπροσωπευθούν με ΕΝΑ (1) Αντιπρόσωπο τους – ΤΑΚΤΙΚΟ

– καθώς και με τον Αναπληρωτή του, και με δικαίωμα ψήφου, σύμφωνα με την Αθλητική νομοθεσία που ισχύει, ήτοι ΜΙΑΣ ψήφου.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα σωματεία που έχουν εγκριθεί από την Γενική Γραμματεία

Αθλητισμού. Κάθε αντιπρόσωπος (Τακτικός και ο Αναπληρωτής του) θα ορίζεται με απόφαση του

Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου που θα εκπροσωπεί και πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο αφού θα έχει σταλεί στην ΕΠΣ Αχαΐας ειδικό πληρεξούσιο έγγραφο του Σωματείου του κανονικά συντεταγμένο και υπογεγραμμένο από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα και να φέρει τη σφραγίδα του σωματείου.

Στο πληρεξούσιο αυτό έγγραφο, πρέπει απαραίτητα να γράφεται η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, ήτοι ο αριθμός συνεδρίασης και η χρονολογία αυτής, καθώς και η ιδιότητα του Αντιπροσώπου.

Σχετικό σχέδιο πληρεξούσιου εγγράφου σας στέλνουμε με το έγγραφό μας αυτό.

Το παραπάνω πληρεξούσιο έγγραφο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ στη Γραμματεία της Ε.Π.Σ. Αχαΐας, (Γραφεία ΕΠΣΑ, Βούρβαχη 1, Πάτρα 1ος όροφος) μέχρι ώρα 14:00 της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου 2022 (25-11-2022).

Στην περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία στις 18:00 την Δευτέρα 28-11-2022 η Συνέλευση αυτή θα ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την ίδια ημέρα (28-11-2022), και ΧΩΡΙΣ άλλη ειδοποίηση, στον ίδιο τόπο, και ώρα 19:00 και με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης και με όσα Σωματεία – Μέλη προσέλθουν.

Παρακαλούμε για την πιστή τήρηση των όσων αναφέρονται σ’ αυτή τη πρόσκληση και την παρουσία όλων των Αντιπροσώπων την Δευτέρα 28-11-2022.

Περισσότερα

Ποδόσφαιρο

Ο ΑΠΣ Πάτραι υποδέχεται σήμερα (15:00) στο γήπεδο Προσφυγικών τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη νίκη και τους τρεις βαθμούς θέλει σήμερα ο ΑΠΣ Πάτραι, κόντρα στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου τον οποίο και υποδέχεται (15:00) στο γήπεδο Προσφυγικών για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος).

Ο αγώνας θεωρείται μεγάλης βαθμολογικής σημασίας για τους πράσινους, καθώς έχουν προηγηθεί οι δύο ήττες με Γαστούνη και Ρόδο αντίστοιχα. Ενόψει αυτής της συνάντησης δεν υπάρχουν απουσίες, καθώς ο τεχνικός Σταμάτης Σαρρής θα έχει στη διάθεσή του, τούς Καλαμπόκα, Σούλη που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και δηλώνουν παρόντες.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΑΣ

Στο μεταξύ ο Σπύρος Καζανάς του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΑΠΣ Πάτραι με τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Προσφυγικών για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος), έχοντας βοηθούς τους Κοκμοτό και Μπάκα. Για την ίδια αγωνιστική ημέρα, τα υπόλοιπα παιχνίδια που θα γίνουν αύριο είναι τα εξής: (13:00): Ρόδος-ΑΟ Πυλίου Κω: Ζαχαρόπουλος (Αν. Αττικής). (13:45): ΑΕ Ερμιονίδας-Ιάλυσος: Κεφίλης (Κορίνθου). (15:00): ΑΕ Μυκόνου-Πανγυθεατικός: Κορωνιάς (Αν. Αττικής), Παναργειακός-Πανιώνιος: Τραϊφόρος (Πειραιάς), ΑΟ Διαβολιτσίου-Πανηλειακός: Βαρτσάκης (Λακωνίας), Αίας Γαστούνης-Αιολικός: Πετρόπουλος, Ανδριανός, Γαλάνης (Αχαΐας). Τέλος η γενική είσοδος με τιμή εισιτηρίου έχει οριστεί στα 7 ευρώ.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΥ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο του ιστορικού συλλόγου ΑΠΣ Πάτραι, συλλυπείται την οικογένεια του εκλιπόντος Ανδρέα Βαβάτσικου. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΑΠΣ Πάτραι εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για το θάνατο του εμβληματικού ποδοσφαιριστή του Ανδρέα Βαβάτσικου. Ο εκλιπών συνέδεσε το όνομά του με την σπουδαία ομάδα του συλλόγου που μεσουράνησε από τα τέλη της δεκαετίας του ’60 μέχρι και τα μέσα της δεκαετίας του ’70, διεκδικώντας ακόμα και την άνοδο στην Α’ Εθνική. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Η διοίκηση απέστειλε αίτημα στην ΕΠΟ για την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του, πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, ενώ θα κατατεθεί και στεφάνι στη σορό του».

ΣΗΜΕΡΑ (11:00) ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ «ΑΝΤΙΟ»

Στο μεταξύ, σήμερα συγγενείς, γνωστοί και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον Ανδρέα Βαβάτσικο, που έφυγε προχθές από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών. Ο εκλιπών αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΑΠΣ Πάτραι στη θέση του τερματοφύλακα, ενώ υπήρξε και προπονητής των Αχιλλέα Πατρών και Εθνικού Πατρών. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλλεί στις 11.00 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Πατρών και η ταφή θα γίνει στον Άγιο Σπυρίδωνα Δωρίδας.

ΤΑΣ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Περισσότερα

Ερασιτεχνικό

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ: Τα βλέμματα σε Προσφυγικά και Ριόλο

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας με την 4η αγωνιστική και το ενδιαφέρον στρέφεται σε δύο αναμετρήσεις.

Ο Εθνικός Πατρών στις 7 μ.μ. υποδέχεται στα Προσφυγικά τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου ενώ ο Πανμοβριακός στον Ριόλο την Δόξα Νιφορεΐκων στο ντέρμπι της Δυτικής Αχαΐας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους διαιτητές:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ (3μ.μ.)

Γήπ. «Κ. Ζάρρας»: Αχαιός Σαραβαλίου-Θύελλα Πατρών, Νίκος Χρονάς

Γήπ. Παραλίας: Δόξα Παραλίας-Αχαϊκή, Παναγιώτης Καδδάς

Γήπ. Ριόλου Πανμοβριακός Ριόλου-Δόξα Νιφορεΐκων, Γιώργος Παπαδόπουλος

Γήπ. Λιμνοχωρίου: Λιμνοχώρι-Διαγόρας Βραχνεΐκων, Γιάννης Καλύβας

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Προαστίου, 3μ.μ.: Αναγέννηση Ψαθόπυργου-Ατρόμητος Πατρών, Γιάννης Πράνταλος

Γήπ. ΕΠΣΑ Α. Κάνιστρας, 3μ.μ.: Απόλλων Εγλυκάδος-Αιγείρα/Ακράτας, Χαράλαμπος Πετρόπουλος

Γήπ. ΕΠΣΑ Α. Κάνιστρας, 6μ.μ.: Αστραπή/Αετός -Παναιγιάλειος, Ελένη Αντωνίου

Γήπ. Προσφυγικών, 7μ.μ.: Εθνικός Πατρών-Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, Κώστας Ανδριανός

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (3μ.μ.)

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Χαλανδρίτσας: Φαραϊκός-Παναχαϊκός, Κώστας Ταξιάρχης

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Ρίου: Άνω Καστρίτσι-Καλάβρυτα, Κώστας Οικονόμου

Γήπ. Αχιλλέα: Ζαβλάνι/Αίας –Φοίνικας/Ζήριας, Χρήστος Αργυρόπουλος

 

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (3μ.μ.)

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Βραχνεΐκων: Καμίνια-Ολυμπιακός Πατρών, Κώστας Τηλιγάδας

Γήπ. Άνω Αλισσού: Ρομαϊκός Α.Σ.-Πυρσός Πατρών, Διονύσης Βαβίλης

Γήπ. Ζαρουχλεΐκων: Νεάπολη ΑΕ-Ολυμπιακός Φίλων Ποδοσφαίρου, Νίκος Δανιήλ

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Ροδιάς: Απόλλων Συνοικισμού -Φλόγα Κ. Καστριτσίου, Γιάννης Κονιδάρης.

 

 

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα