Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (24/6)

Published

on

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, τρεις 17χρονοι και ένας 16χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους 6,4 γραμμαρίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος ημεδαπού άνδρα.
Ειδικότερα, γυναίκα επικοινώνησε τηλεφωνικά με άνδρα, ο οποίος ανήρτησε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης αγγελία πώλησης αγροτικού αυτοκινήτου και συμφώνησαν για την αγοραπωλησία.
Η γυναίκα απέστειλε το χρηματικό ποσό των (4500) ευρώ ως προκαταβολή στον δράστη μέσω τραπεζικού εμβάσματος, χωρίς ωστόσο να έχει παραλάβει το όχημα έως σήμερα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες, σε διαφορετικές περιπτώσεις, στη Βόνιτσα και στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας, του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, της ομάδας ΔΙΑΣ Αγρινίου και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου,  έξι άτομα, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σε συνέχεια του χθεσινού μας ενημερωτικού δελτίου αδικημάτων και συμβάντων που αφορούσε σύλληψη ημεδαπού που αναζητούνταν με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, σας γνωρίζουμε ότι σε έρευνα  που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι, χωρίς γεμιστήρα.

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή της Αμφιλοχίας, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, σε όχημα που επέβαινε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους (5,2) γραμμαρίων.

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Εθνική Οδό Αγρινίου Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, σε όχημα που επέβαιναν, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε κοκαΐνη, συνολικού βάρους (14,9) γραμμαρίων, (270) ευρώ και μία λειτουργική ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, τέσσερις ημεδαποί (τρεις άνδρες και μια γυναίκα), διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις οικίες τους από αρμόδιο  συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι τις ρευματοδοτούσαν παράνομα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement