Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

To μαρτύριο της σταγόνας Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι στην Εγλυκάδα από τις συνεχείς και απροειδοποίητες διακοπές νερού

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεπερνώντας προ πολλού τα όρια της υπομονής τους οι κάτοικοι της Εγλυκάδος εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους για τις συνεχείς και απροειδοποίητες διακοπές νερού.

Μέρα παρά μέρα προκύπτει και μία καινούρια βλάβη στο δίκτυο της συνοικίας, αφήνοντας για ώρες χωρίς νερό εκατοντάδες σπίτια. Το πρόβλημα είναι γνωστό στη ΔΕΥΑΠ, η οποία το αποδίδει στην παλαιότητα του δικτύου, ωστόσο, αυτό δεν καθησυχάζει τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι καλούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα να διαχειριστούν μία κατάσταση που δυσχεραίνει την καθημερινότητά τους.

Είναι χαρακτηριστικό πως χθες όλο σχεδόν το πρωί η περιοχή δεν είχε νερό, ενώ όσοι επικοινώνησαν με την ΔΕΥΑΠ ενημερώθηκαν πως υπήρχε και πάλι βλάβη στο δίκτυο.

Η συνοικία της Εγλυκάδος είναι αρκετά μεγάλη και συνεχώς αναπτυσσόμενη, γι’ αυτό και θα έπρεπε εδώ και χρόνια να είχαν ληφθεί μέτρα για την αντικατάσταση του παλαιού δικτύου ύδρευσης, το οποίο είναι… διάτρητο.
ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
Ωστόσο, η χθεσινή ημέρα επεφύλασσε για τους κατοίκους της περιοχής ακόμη μία δυσάρεστη έκπληξη. Μετά το νερό σημειώθηκε στην περιοχή και διακοπή ρεύματος, προφανώς λόγω της υπερφόρτισης του δικτύου. Τελικά το ρεύμα επανήλθε μετά από περίπου μισή ώρα.


Ροή ειδήσεων

Advertisement