Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Μειώνονται οι νοσηλείες-Συνεχίζονται τα rapid tests

Published

on

Συνεχίστηκε και χθες ο χαμηλός αριθμός των νέων κρουσμάτων σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ καθώς καταγράφηκαν 395 νέα κρούσματα ενώ ο αριθμός των νεκρών ανήλθε σε 21 και οι διασωληνωμένοι σε 239.

Στην Δυτική Ελλάδα ο αριθμός των νέων μολύνσεων παραμένει μονοψήφιος και οριακά κάτω των δέκα, με την Αχαΐα να μετρά μόλις τέσσερα νέα κρούσματα, την Αιτωλοακαρνανία τρία και την Ηλεία δύο. Η Αττική κατέγραψε 195 κρούσματα ενώ η Θεσσαλονίκη 27 μολύνσεις.
37 ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Συνεχίζεται η πτωτική πορεία στον αριθμό των νοσηλευομένων στην Πάτρα. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της 6ης ΥΠΕ χθες στο ΠΓΝΠ νοσηλεύονταν 18 ασθενείς με κορωνοϊό στην Κλινική και άλλοι 10 στη ΜΕΘ Covid, ενώ μονοψήφιος είναι ο αριθμός στο ΓΝΠ «Ο Άγιος Ανδρέας» εφόσον στην Κλινική νοσηλεύονται 4 ασθενείς και άλλοι 5 στην ΜΕΘ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΣΤ

Χθες έγιναν 141 δείγματα στο Επιμελητήριο, 23 στις Εργατικές Κατοικίες Παραλίας και 51 στο Παμπελοποννησιακό και όλα ήταν αρνητικά. Σήμερα και αύριο θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:30 με 20:30) για το ευρύ κοινό, ενώ κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα διενεργήσει τεστ από τις 9 με 13:30 και 17:30 με 21:00 στην Πλαζ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement