Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Επιβεβαίωση της αποκάλυψης της «Γ» για εξαγορά της Παναχαϊκής αλλά και της παραμονής του Γ. Μπάρλου

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Διάνα έπεσε στο ρεπορτάζ της η «Γ» για τον Αθηναίο επενδύτη που πρόσφατα έκανε κρούση στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναχαϊκή Γιώργο Μπάρλο για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ χωρίς όμως το θέμα να προχωρήσει καθώς κύκλοι της ομάδας επιβεβαίωσαν χθες το θέμα.

«Πράγματι υπήρξε κρούση από Αθηναίο επενδύτη για την Παναχαϊκή όμως δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο εκτός από το ότι ο Γιώργος Μπάρλος θα συνεχίσει κανονικά στην ομάδα» είπε χθες άνθρωπος που κινείται στο περιβάλλον της ομάδας χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες.
Το ρεπορτάζ της «Γ» επαναλαμβάνει πως για διάφορους λόγους, κυρίως οικονομικούς, το θέμα δεν προχώρησε όμως η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος Μπάρλος δεν είναι αρνητικός στο να μην δώσει τις μετοχές στην περίπτωση που δεχτεί στο μέλλον μια δελεαστική πρόταση.
Πάντως αυτό που έγραψε η «Γ» προχθές και επιβεβαιώθηκε και χθες είναι πως ο Γιώργος Μπάρλος θα συνεχίσει κανονικά στο «τιμόνι» της ομάδας και τη νέα περίοδο και για αυτό το λόγο θα κινήσει άμεσα τις διαδικασίες ενώ χθες ενημέρωσε τους συνεργάτες του να είναι stand by για να γίνουν συναντήσεις.
ΠΙΕΖΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ-ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ
Έχουμε κουραστεί να το λέμε αλλά είναι αναγκαίο να επαναλάβουμε ότι η ΠΑΕ θα πρέπει να κινηθεί άμεσα και μέχρι την Τέταρτη που τελειώνει ο Ιούνιος να προχωρήσει σε κινήσεις. Κυρίως να έρθει σε συμφωνία με τους παίκτες που επιθυμεί να παραμείνουν για να γίνει ανανέωση συμβολαίου.
Πάμε να δούμε τώρα ποιοι παίκτες είναι στη λίστα των κοκκινόμαυρων για τους οποίους υπάρχει θετική εισήγηση να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους.
Οι πληροφορίες της «Γ» για τους παίκτες που έχει ανάψει πράσινο φως παραμονής και ο Χρήστος Καραπίτσος είναι οι εξής: Χουάν Λαρέα, Ανδρέας Κολοβούρης, Δημήτρης Ανάκογλου, Νίκος Κουσκουνάς, Μάουρο Τσερούτι, Τζέιμς Σταμόπουλος και Αλέξανδρος Αποστολόπουλος.
Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν ακόμα 1-2 περιπτώσεις που ίσως δεχτούν πρόταση παραμονής στην κοκκινόμαυρη ομάδα αλλά όλα θα εξαρτηθεί και από το ποιοι τελικά θα συμφωνήσουν με την κοκκινόμαυρη διοίκηση.
Αν όντως η διοίκηση καταφέρει να προχωρήσει σε ανανέωση με αυτούς τους 7 παίκτες και σε συνδυασμό με τους άλλους 7-8 που έχουν συμβόλαιο, μπορεί να πεις κάποιος πως υπάρχει ένας βασικός κορμός που θα διαθέτει και αρκετούς έμπειρους παίκτες.
Αν όμως δεν συμφωνήσει με αυτούς, ή μερικούς από αυτούς, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν και καταλαβαίνει κανείς πόσο κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα προκειμένου να μιλήσουμε ρεαλιστικά για τους στόχους της ομάδας τη νέα περίοδο.
Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει λόγος να μπούμε σε κανενός είδους μεταγραφολογία πολύ απλά γιατί ακόμα δεν έχει αναπτυχτεί τέτοια με την προσοχή όλων να έχει πέσει στο κομμάτι των ανανεώσεων.
• Σήμερα έχει προγραμματιστεί να συζητηθούν οι υποθέσεις των αιτήσεων επιβολής ποινών κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή από τους Γιώργο Λαμπρόπουλο και Ανδρέα Χούσα.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement