Κυριακή 28 Μαΐου 2023
Connect with us

Lifestyle

Επέστρεψε η Κατερίνα Καινούργιου – «Ήταν η δεύτερη φορά που το έπαθα μέσα σε ένα τρίμηνο»

Δημοσιεύθηκε

στις

“Συγγνώμη αν σας αναστάτωσα” τόνισε, μέσα σε όλα, η Κατερίνα Καινούργιου.

Πιστή στο τηλεοπτικό της ραντεβού ήταν η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωινό της Δευτέρας, έπειτα από την μονοήμερη της απουσία και την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή η παρουσιάστρια αισθάνθηκε μια αδιαθεσία που ακολούθησε την δύσπνοια που ένιωσε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Γι’ αυτό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει προληπτικές εξετάσεις. Το Σαββατοκύριακο, η ίδια ξεκουράστηκε πλήρως και σήμερα είπε την πιο όμορφη «καλημέρα» με χαμόγελο.

Ειδικότερα, στην έναρξη του «Ευτυχείτε» στο OPEN, η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ευχαριστώ πολύ για την Παρασκευή. Συγγνώμη αν σας αναστάτωσα. Δύσπνοια, έντονοι πονοκέφαλοι… Ήταν η δεύτερη φορά που το έπαθα μέσα σε ένα τρίμηνο, οπότε έπρεπε να πάω να κάνω κάποιες προληπτικές εξετάσεις. Δόξα τον Θεό είναι όλα καλά και αυτό που είπα στο Instagram το εννοώ. Μην πιέζεστε, μην αγχώνεστε και το πιο σημαντικό να προσέχετε τους εαυτούς σας».

Η τρέχουσα, μάλιστα, είναι και η τελευταία εβδομάδα που η Κατερίνα Καινούργιου θα βρίσκεται στον αέρα του OPEN με το «Ευτυχείτε» για την φετινή τηλεοπτική σεζόν!

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement