Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ευχαριστήριο της οικογένειας του αείμνηστου Παναγιώτη Τσιφρήκα

Δημοσιεύθηκε

στις

Όταν πια όλα έχουν… τελειώσει, αλλά οι στιγμές θα μας ακολουθούν μια ζωή, παραμένοντας βαθιά χαραγμένες στη μνήμη μας, με την γλυκιά θύμηση του αγαπημένου μας, πατέρα, παππού και θείου, Παναγιώτη Τσιφρήκα η οικογένειά μας οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μας στην πολυετή περιπέτεια με την υγεία του.

Μία ολόκληρη δεκαετία πέρασε από την ημέρα της πρώτης διάγνωσης και παρά τις αρχικά δυσοίωνες εκτιμήσεις ο άνθρωπός μας παρέμεινε όρθιος μέχρι να αναχωρήσει για το τελευταίο του ταξίδι, αθόρυβα και ήσυχα, παρά τα αλλεπάλληλα «χτυπήματα» που δέχτηκε από τον καρκίνο. Κι αυτό χάρη στην επιστημονική επάρκεια και καθοδήγηση των καταξιωμένων γιατρών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια».

Η οικογένειά μας επιθυμεί να ευχαριστήσει και δημόσια όλους τους γιατρούς του Ογκολογικού τμήματος που τον παρακολουθούσαν, αλλά και των άλλων τμημάτων, και συγκεκριμένα, τον νυν Διευθυντή του Ογκολογικού, Άγγελο Κούτρα, τον Καθηγητή Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Δημήτριο Καρδαμάκη, τον Αναπληρωτή Καθηγητή Χειρουργικής κλινικής  Γεώργιο Σκρουμπή, την Καθηγήτρια Ενδοκρινολογίας, Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, τον Επίκουρο Καθηγητή Κωνσταντίνο Γιαννίτσα, αλλά και τον τότε Καθηγητή Καρδιοχειρουργικής, Δημήτριο Δουγένη.

Η «μάχη» ήταν πολυετής και επίπονη. Ωστόσο, το ιατρικό προσωπικό του ΠΓΝΠ «Παναγία η Βοήθεια» ήταν εκεί και «πάλεψε» μαζί μας. Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν το πανανθρώπινο έργο τους με το ίδιο σθένος και την ίδια δύναμη σώζοντας ανθρώπινες ζωές.

 

Η οικογένεια του αείμνηστου Παναγιώτη Τσιφρήκα

Ροή ειδήσεων

Advertisement