Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

SDNA: “Πρόταση αγοράς της ΠΑΕ από Αμερικάνους επενδυτές απέρριψε ο Γιώργος Μπάρλος”

Δημοσιεύθηκε

στις

Υποψήφιοι επενδυτές εμφανίστηκαν στην Παναχαϊκή, αλλά ο Γιώργος Μπάρλος πήρε την απόφαση να απορρίψει όσες προτάσεις έφτασαν στα γραφεία της ΠΑΕ και να συνεχίσει. Μία εξ αυτών, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, ήταν από Αμερικάνους επενδυτές.

Συγκεκριμένα, πριν μερικές ημέρες έφτασε επίσημη πρόταση στους «κοκκινόμαυρους» μέσω δικηγόρου Αθηνών. Εκπροσωπώντας 6 Αμερικάνους που δραστηριοποιούνται στον χώρο των ακινήτων, της ναυτιλίας και έχουν επενδυτική εταιρεία, κατέθεσε την προσφορά τους. Ποια ήταν αυτή; Να αναλάβουν εκείνη 800 χιλιάδες ευρώ από τα χρέη (η πληροφόρηση που έχουν είναι για άνοιγμα 1 εκατ. ευρώ) και να δώσουν στον Μπάρλο 350 χιλιάδες για το 56% των μετοχών της ΠΑΕ. Εάν, μάλιστα, η ΠΑΕ δεν περνούσε τη διαδικασία αδειοδότησης, τότε το αντίτιμο θα μειωνόταν κατά 50.000 ευρώ.

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι πρόθεση των υποψήφιων επενδυτών, εάν έπαιρναν στα χέρια τους το ποσοστό Μπάρλου, ήταν να δαπανήσουν 1 εκατ. ευρώ για το μπάτζετ της χρονιάς που έρχεται. Όλοι τους μένουν μόνιμα στις ΗΠΑ και από συνέταιρό τους έπεσε στο τραπέζι το ενδεχόμενο επένδυσης στην Παναχαϊκή, στο πλαίσιο κι άλλων κινήσεων που ετοιμάζονται να κάνουν στη χώρα μας.

Παρόλα αυτά η απάντηση της ΠΑΕ και του Γιώργου Μπάρλου ήταν αρνητική. Τι ζήτησε; Κατά πληροφορίες ανέβασε το αντίτιμο από τις 350 στις 800 χιλιάδες ευρώ για να αποχωρήσει, γιατί όπως είπε, έχει δαπανήσει χρήματα για το γήπεδο και το προπονητήριο. Όπως ήταν επόμενο, η διαφορά στο οικονομικό ήταν τέτοια, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μην επανέλθουν.

πηγή: sdna.gr

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement