Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

ΕΠΣΑ: Ανανέωσε στην προεδρία ο μοναδικός υποψήφιος Αγ. Δανιήλ

Δημοσιεύθηκε

στις

H αλήθεια είναι ότι φέτος οι εκλογές της ΕΠΣ Αχαΐας είναι κάπως προβλέψιμες αφού γνωρίζουμε ήδη κατά μεγάλο ποσοστό το αποτέλεσμα αυτών.

Τι σημαίνει αυτό; Ο Άγγελος Δανιήλ που είναι ο μοναδικός υποψήφιος ανανέωσε χθες βράδυ την θητεία του στον «θώκο» της Ένωσης. Μάλιστα από τους 17 εκλέχθηκαν οι 14, όμως οι τρεις που έμειναν απ’ έξω θα τοποθετηθούν σε κάποιες θέσεις που θα μείνουν κενές (κάποιοι θα μπουν σε ομοσπονδίες), οπότε η διαδικασία ήταν όλη για τυπικούς λόγους.

Κατά τη διάρκεια των χθεσινών εκλογών η Ένωση παρουσίασε στους καλεσμένους το νέο αθλητικό κέντρο που θα δημιουργηθεί στο ενωσιακό γήπεδο σε τρισδιάστατη εικονική πραγματικότητα.

Πριν από την ψηφοφορία ο Άγγελος Δανιήλ πήρε τον λόγο χαιρετίζοντας τους παράγοντες που παραβρέθηκαν στον Ενωσιακό γήπεδο. Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ένωσης ανέφερε ότι είναι λυπηρό για τον νομό να βρίσκονται στη Γενική Συνέλευση τα μισά μέλη. Η μόνη που δεν φταίει είναι η Ένωση, έγινε μεγάλη προσπάθεια να βοηθηθεί με τα μητρώα.

Μίλησε για τα γήπεδα που δημιουργήθηκαν αλλά και για το ιστορικό γήπεδο των Προσφυγικών που αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα. Επίσης ανέφερε ότι πρώτη φορά η Ένωση ακούστηκε έξω από τον νομό.

Για πρώτη φορά εκπροσωπείται στην ΕΠΟ και έχει «φωνή» σε όλη την Ελλάδα, σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κλείνοντας ανέφερε ότι η ΕΠΣΑ δέχθηκε πολύ πόλεμο, εσωτερικό και εξωτερικό.

Αναλυτικά οι ψήφοι που πήραν οι υποψήφιοι που εκλέχθηκαν:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αγγελος Δανιήλ 32

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Σταύρος Θεοδωρόπουλος 30

Χρήστος Πλούμης 30

Κώστας Αγγελόπουλος 28

Κώστας Ντάσιος 26

Χρήστος Λούβαρης 25

Βασίλης Βουκελάτος 23

Νίκος Θεοδωρόπουλος 24

Δημήτρης Σαρρής 23

Γιώργος Κορφιάτης 23

Χάρης Ιωάννου 21

Κώστας Μπαλάσκας 19

Οδυσσέας Χριστόπουλος 18

Γιώργος Σπυρούλιας 17

Αριστέα Ρόμπολα 16

Χ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗΣ


Ροή ειδήσεων

Advertisement