Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Καρέ-καρέ ο άγριος ξυλοδαρμός του Πατρινού Νίκου Αραβαντινού στη Μύκονο

Δημοσιεύθηκε

στις

Καρέ- καρέ το σκηνικό του άγριου ξυλοδαρμού του επιχειρηματία στη Μύκονο, ξεδιπλώνεται μέσα από τη δικογραφία που παρουσιάζει το protothema.gr.
Την ώρα που οι πέντε συλληφθέντες, μετάγονται, συνοδευόμενοι από τις δικηγόρους τους Αλέκα Δήμου και Αναστασία Παναγοπούλου, από το νησί των ανέμων, στον ανακριτή Σύρου προκειμένου να απολογηθούν, οι έρευνες των αστυνομικών της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Μυκόνου συνεχίζονται για να εντοπιστεί και ένα έκτο άτομο, που φέρεται να συμμετείχε στον ανελέητο ξυλοδαρμό του 40χρονου.

Κλωτσιές στο κεφάλι

Το διαβιβαστικό της υπόθεσης ξεκινά με αναφορά στο επιχειρηματικό προφίλ του θύματος που τον συνδέει με τον τόπο του συμβάντος. «Ο παθών εκμεταλλεύεται κατά 50% συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή Καλαμοπόδι. Ταυτόχρονα διατηρεί εταιρεία παροχής υπηρεσιών φύλαξης. […]. Μια εκ των κατοικιών είχε παραχωρηθεί για προσωρινή διαμονή στον (σ.σ: αναφέρεται σε όνομα) υπήκοο Ιταλίας, που διανύει τις θερινές διακοπές του στο νησί. Ο εν λόγω απογευματινές ώρες 24.6.21,δείπνησε σε κατάστημα της χώρας από κοινού με δυο τρεις φίλους του που εργάζονται στο εστιατόριο (σ.σ: αναφέρει την επωνυμία του εστιατορίου) και αποφάσισαν λόγω της περάτωσης των διακοπών να μεταβούν στην εν λόγω οικία για να συνεχίσουν τη διασκέδαση τους. Στην παρέα ήταν και ο φίλος τους (σ.σ: αναφέρεται σε όνομα) ο οποίος ομοίως διέμενε στην εν λόγω κατοικία και ανέλαβε την παραγωγή μουσικού προγράμματος. Μετέβησαν στην οικία όπου πραγματοποιήθηκε πρώτες πρωινές ώρες της 25.6.21 πάρτι στην οποία συμμετείχαν συνολικά περί τα 50 άτομα με την πλειονότητα αυτών να είναι Γάλλοι υπήκοοι διαμένοντες στη Μύκονο ενόψει εργασίας τους στο εστιατόριο, καλεσμένοι από τους προαναφερόμενους. Περί την 04:00 της 25.6.21, ο παθών ενημερώθηκε από τον υπάλληλο υποδοχής των δωματίων της επιχείρησης του για διατάραξη λόγω της μουσικής. Ακολούθως μετέβη και ζήτησε να σταματήσουν τη μουσική και να αποχωρήσουν. (Σημειώνεται ότι ο διοργανωτής της εκδήλωσης κατέθεσε ότι ο παθών τον έσπρωξε στο πρόσωπο και ότι έσπασε ένα ηχείο ζητώντας την ποινική του δίωξη για αυτά)».

Ροή ειδήσεων

Advertisement