Connect with us

Ποδόσφαιρο

Το sdna αποκάλυψε αρνητική απάντηση του Μπάρλου σε πρόταση από Αμερικανούς επενδυτές για την Παναχαϊκή

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ

Νέο θέμα στην Παναχαϊκή προέκυψε το χθεσινό δημοσίευμα του sdna το οποίο αποκάλυψε πως υπήρξε πρόταση Αμερικανών επενδυτών για την αγορά της κοκκινόμαυρης ομάδας αλλά την απέρριψε ο Γιώργος Μπάρλος που αναμένεται να συνεχίσει.

Μάλιστα το δημοσίευμα μιλά με λεπτομέρειες και στοιχεία με ποσά σχετικά με την πρόταση που απορρίφτηκε και το θέμα όπως δημοσιεύτηκε στο sdna, αναφέρει: «Συγκεκριμένα, πριν μερικές ημέρες έφτασε επίσημη πρόταση στους «κοκκινόμαυρους» μέσω δικηγόρου Αθηνών. Εκπροσωπώντας 6 Αμερικανούς που δραστηριοποιούνται στον χώρο των ακινήτων, της ναυτιλίας και έχουν επενδυτική εταιρεία, κατέθεσε την προσφορά τους. Ποια ήταν αυτή; Να αναλάβουν εκείνοι 800 χιλιάδες ευρώ από τα χρέη (η πληροφόρηση που έχουν είναι για άνοιγμα 1 εκατ. ευρώ) και να δώσουν στον Μπάρλο 350 χιλιάδες για το 56% των μετοχών της ΠΑΕ. Εάν, μάλιστα, η ΠΑΕ δεν περνούσε τη διαδικασία αδειοδότησης, τότε το αντίτιμο θα μειωνόταν κατά 50.000 ευρώ.

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι πρόθεση των υποψήφιων επενδυτών, εάν έπαιρναν στα χέρια τους το ποσοστό Μπάρλου, ήταν να δαπανήσουν 1 εκατ. ευρώ για το μπάτζετ της χρονιάς που έρχεται. Όλοι τους μένουν μόνιμα στις ΗΠΑ και από συνέταιρό τους έπεσε στο τραπέζι το ενδεχόμενο επένδυσης στην Παναχαϊκή, στο πλαίσιο κι άλλων κινήσεων που ετοιμάζονται να κάνουν στη χώρα μας».

Μάλιστα και οι πληροφορίες της «Γ» επιβεβαίωσαν πως εκτός από την πρόταση του Αθηναίου επενδυτή που επίσης απορρίφτηκε, όντως έγινε η πρόταση η οποία με βάση τα στοιχεία που ξέρουμε ήταν σοβαρή ωστόσο όπως φάνηκε δεν υπήρξε συμφωνία στο οικονομικό με το μέλλον να δείχνει αν ήταν σωστή η απόφαση του ή όχι.

ΟΥΤΕ ΧΘΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Στο μεταξύ, ούτε χθες υπήρξε κάποια συγκεκριμένη εξέλιξη στο μέτωπο των ανανεώσεων με τους παίκτες που λήγουν αύριο τα συμβόλαιά τους.

Βέβαια έχουν γίνει επαφές με ορισμένους μάνατζερ και έχει γίνει προεργασία ωστόσο για να τρέξουν οι όποιες διεργασίες θα πρέπει να γίνουν κινήσεις και γραφειοκρατικά ζητήματα μέχρι αύριο ή το αργότερο την Πέμπτη 1η Ιουλίου.

Ορισμένες πηγές λένε πως ίσως αργά χθες βράδυ υπήρξε συνάντηση του Γιώργου Μπάρλου με τους συνεργάτες του για διάφορα θέματα με στόχο να τρέξουν εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πάντως αυτό που έλεγαν από την κοκκινόμαυρη ομάδα είναι ότι ανακοινώσεις θα υπάρξουν συνολικά μόλις ολοκληρωθούν οι επαφές με όλους τους παίκτες.

ΣΗΜΕΡΑ Δ.Σ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗ ΛΙΓΚΑ-ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΟΥΓΙΑ

Στο μεταξύ η συγχώνευση της Σούπερ Λιγκ 2 με τη Football League είναι κάτι που θα πραγματοποιηθεί κι έτσι προγραμματίστηκε Διοικητικό Συμβούλιο από την Ένωση SL2-FL για σήμερα το μεσημέρι για να συζητηθούν τα θέματα εν όψει της νέας σεζόν.

Θα γίνει κουβέντα, λοιπόν, σχετικά με το νεοσύστατο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 για τη σεζόν 2021-22, για το νέο αθλητικό νόμο, αλλά και τις δηλώσεις συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα ενώ στα θέματα ημερήσιας διάταξης και η διαδικασία αδειοδότησης, εκεί όπου 22 φάκελοι «κόπηκαν» με πολλές ΠΑΕ να ζητούν να μην υπάρξουν περιορισμοί.

Μάλιστα χθες ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας απέστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ, η οποία κοινοποιήθηκε στον Λευτέρη Αυγενάκη, στη Super League 2 και τις αρμόδιες επιτροπές, στην οποία αναφέρεται στο ζήτημα των αδειοδοτήσεων. Η ΑΕΛ ζητάει αντίγραφα των φακέλων των ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν, καθώς επίσης ζητάει να γνωρίζει τους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ, τι επάγγελμα κάνουν και με ποια περιουσιακά στοιχεία.

ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΟΥΣΑ-Γ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ

Από εκεί και πέρα συζητήθηκαν χθες οι υποθέσεις των Ανδρέα Χούσα και Γιώργου Λαμπρόπουλου που έχουν καταθέσει αιτήσεις επιβολής ποινών κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή λόγω οφειλών της προηγούμενης διοίκησης.

Οι δύο πλευρές κατέθεσαν τα επιχειρήματά τους και εντός των ημερών θα εκδοθεί η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement