Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Έκλεισε η κλινική ΩΡΛ που λειτουργούσε ως κλινική Covid στο ΠΓΝΠ-Πόσοι νοσηλεύονται στα νοσοκομεία

Published

on

Μεγάλη μέρα η χθεσινή για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας καθώς η Επιτροπή Covid του ιδρύματος αποφάσισε να κλείσει την 2η Κλινική Κορωνοϊού, η οποία λειτουργούσε στην ΩΡΛ Κλινική.

Η απόφαση ελήφθη λόγω της μείωσης του αριθμού των ασθενών που νοσηλεύονται με Covid -19 στο νοσηλευτικό ίδρυμα.
Σύμφωνα με δήλωση του αναπληρωτή διοικητή του ΠΓΝΠ και πρόεδρο της Επιτροπής Covid -19 Δημήτρη Μπάκου, «για το νοσοκομείο μας η σημερινή είναι μεγάλη μέρα καθώς ουσιαστικά επανερχόμαστε στην κατάσταση που είμαστε όταν ξεκίνησε η πανδημία, τον Μάρτιο του 2020. Πλέον έχουμε μια Κλινική Covid στην οποία νοσηλεύομνται 10 ασθενείς με κορωνοϊό, ενώ στην ΜΕΘ Covid έχουμε 6 διασωληνωμένους. Εύχομαι να μην χρειαστεί ξανά να πάρουμε τα ίδια μέτρα για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία. Προτρέπω τους πολίτες να εμβολιαστούν τάχιστα για να υψωθεί τείχος ανοσίας στην κοινότητα. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας, το ιατρικό, νοσηλευτικό και εν γένει όλο το προσωπικό που όλους αυτούς τους μήνες που έδωσε το δικό του αγώνα ενάντια στην πανδημία».
7 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΟΝ «ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ»
Μικρός παραμένει και ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται στο ΓΝΠ «Ο Άγιος Ανδρέας» στην ΜΕΘ νοσηλεύονται τέσσερις ασθενείς και άλλοι τρεις την Κλινική.

Ροή ειδήσεων

Advertisement