Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Παραμονή του Κολοβούρη στη Παναχαϊκη, έρχονται σήμερα 2-3 ακόμα ανανεώσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Έστω και στο παρά… ένα είχαμε χθες κινητικότητα στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής καθώς η διοίκηση ξεκίνησε τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα περίοδο με πρώτη κίνηση την συμφωνία με τον τερματοφύλακα Ανδρέα Κολοβούρη.

Ο Πατρινός τερματοφύλακας βρέθηκε χθες στο γραφείο του μεγαλομετόχου Γιώργου Μπάρλου, συμφώνησε στο ποσό που θα λάβει από τα οφειλόμενα και αμέσως μετά συμφώνησε να συνεχίσει στην ομάδα υπογράφοντας διετές συμβόλαιο.
Η κίνηση της ΠΑΕ να ξεκινήσει τον σχεδιασμό από τον Κολοβούρη ήταν σωστή καθώς ο έμπειρος πορτιέρο έκανε εξαιρετική σεζόν και για αυτό προτάθηκε διετές συμβόλαιο.
Λίγο μετά τις 6 υπήρξε και ανακοίνωση της ΠΑΕ που αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Κολοβούρη για τα επόμενα δύο χρόνια. Ευχόμαστε στον Ανδρέα να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
Βεβαία επειδή ο χρόνος πιέζει και οι ανανεώσεις πρέπει να γίνουν μέχρι σήμερα το απόγευμα, χθες βράδυ υπήρχε μπαράζ επαφών με παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους ώστε να υπάρξει συμφωνία και να παραμείνουν.
Οι πληροφορίες λένε πως έχουν γίνει επαφές με τους Λαρέα, Κουσκουνά και Αποστολόπουλο για να συνεχίσουν και λογικά σήμερα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.
Μόλις κλείσει το κεφάλαιο των ανανεώσεων, τότε θα ξεκινήσουν οι μεταγραφικές επαφές αν και ήδη ο Χρήστος Καραπίτσος εξετάζει περιπτώσεις παικτών μέχρι 25 ετών αφού λόγω των περιορισμών, μπορούν να γίνουν μόνο τρεις προσθήκες άνω των 25.
Πρόθεση της ΠΑΕ είναι μέσα στην επόμενη εβδομάδα να γίνουν και μεταγραφές και η προετοιμασία να ξεκινήσει στα τέλη Ιουλίου.
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΙΣ 12/9 ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2
Στο μεταξύ κανονικά στην προγραμματισμένη ημερομηνία θ’ αρχίσει η Super League 2. Τον τελευταίο καιρό υπήρχαν σενάρια περί μετάθεσης της σέντρας, ώστε να προλάβουν όλες οι ομάδες να διευθετήσουν τις διαδικασίες συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
Ωστόσο στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη της διοργανώτριας που έγινε την Τρίτη (με θέμα, μεταξύ άλλων, και τον νέο αθλητικό νόμο) συμφωνήθηκε να διατηρηθεί το χρονοδιάγραμμα και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 12 Σεπτεμβρίου αν και δεν αποκλείεται να πάει λίγο πιο πίσω.
Όσο για τις δηλώσεις συμμετοχής σε αυτό, η προθεσμία που θα έχουν οι ομάδες εκτιμάται ότι θα είναι ως τις 15 Ιουλίου.
Στο Δ.Σ. έγινε κουβέντα και για το θέμα των περιορισμών των ΠΑΕ που δεν πήραν πράσινο φως από την ΕΠΟ και δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι καθώς όσοι δεν είχαν άδεια θα υποστούν περιορισμούς στις μεταγραφικές κινήσεις. Ανάμεσά τους είναι και η Παναχαϊκή.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement