Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Χωρίς κλιματισμό το κτήριο του ΕΦΚΑ στον Αγιο Αλέξιο

Δημοσιεύθηκε

στις

Χωρίς κλιματισμό ιδίως αυτές τις μέρες που καταγράφονται πολύ υψηλές θερμοκρασίες εργάζονται οι εργαζόμενοι στο κτιριακό συγκρότημα του ΕΦΚΑ στο πρώην ΙΚΑ του Αγίου Αλεξίου.

Εργαζόμενοι του ΕΦΚΑ αναγκάζονται να πηγαίνουν στην εργασία τους κουβαλώντας ανεμιστήρα, εφόσον η κατάσταση είναι αφόρητη, ενώ και οι συναλλασσόμενοι πολίτες διαμαρτύρονται στην «Γ» για το γεγονός ότι το κτίριο μοιάζει με… καμίνι!

Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του ΕΦΚΑ Αχαΐας, Ηλείας, Κεφαλληνίας, Αντώνης Αλεξόπουλος ερωτηθείς από την «Γ» αναφέρει πως «για μια ακόμα φορά παρατηρείται εν μέσω καλοκαιριού ότι δεν λειτουργούν οι κλιματιστικές μονάδες, γεγονός που καθιστά εντελώς ανθυγιεινές και επικίνδυνες τις συνθήκες εργασίας των συναδέλφων και των συναλλασσομένων.

Ευελπιστούμε ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι το τελευταίο που αντιμετώπιζουμε τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις που κάθε άλλο παρά τιμούν έναν φορέα με κοινωνική αποστολή, όπως ο ΕΦΚΑ που τον επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες συμπολίτες μας. Στο εν λόγω κτίριο συστεγαζόμαστε δύο υπηρεσίες, οι υπηρεσίες του ΕΦΚΑ και η Μονάδα Υγείας της 6ης ΥΠΕ, ενώ σε μηνιαία βάση πραγματοποιούνται απο 30-40 επιτροπές ΚΕΠΑ και την επισκέπτονται ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Ροή ειδήσεων

Advertisement