Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Survivor: Στην Ελλάδα οι τέσσερις φιναλίστ

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην Ελλάδα επέστρεψαν το απόγευμα Πέμπτης 1/7 οι φιναλίστ του Survivor. Σάκης Κατσούλης, Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη πάτησαν στα πάτρια εδάφη, μετά από περίπου 6,5 παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.

Οι τέσσερις παίκτες αποδείχθηκαν αληθινοί Survivors, αφού κατάφεραν να ξεπεράσουν τα όριά τους, να αντέξουν κάθε δυσκολία και να κερδίσουν τις προκλήσεις που παρουσιάζονταν στο διάβα τους. Ο Σάκης Κατσούλης, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Κόρομι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι πανέτοιμοι για τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor, οι οποίοι θα διεξαχθούν την Κυριακή 4/7 και τη Δευτέρα 5/7 αντίστοιχα.

Κλείνοντας το πιο περιπετειώδες κεφάλαιο της ζωής τους μέχρι σήμερα, οι φιναλίστ ανυπομονούν να μάθουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Για δύο παίκτες τα νέα θα είναι ευχάριστα, αφού θα περάσουν στον μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσουν το έπαθλο, ενώ για δύο το ταξίδι του Survivor θα ολοκληρωθεί στον ημιτελικό.

Γεμάτοι από εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές, ο Σάκης Κατσούλης, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Κόρομι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη προσγειώθηκαν λίγο μετά τις 19:00 στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Οι γνωστές φιγούρες της παραγωγής βρίσκονταν μαζί με τους φωτογράφους για «δόλωμα», αφού οι φιναλίστ φυγαδεύτηκαν από άλλη πόρτα, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τις κάμερες και τα φωτογραφικά φλας.

Αναμένουμε, λοιπόν, να τους δούμε στον ημιτελικό του Survivor.

tlife.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement