Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Βαθμολογίες Πανελληνίων 2021: Την Παρασκευή 9 Ιουλίου με SMS η ενημέρωση των υποψηφίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Την ερχόμενη Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021, χιλιάδες υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα ενημερωθούν με μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για τις βαθμολογίες, και θα μπορούν πλέον να σχεδιάσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο, έχοντας μια καλύτερη εικόνα για τις επιλογές που έχουν.

Σύμφωνα με σχετικό έγρραφο του Υπουργείου Παιδείας, εστάλησαν οδηγίες στις σχολικές μονάδες (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) σχετικά με τις βαθμολογίες, όπιυ αναφέρεται ότι «η ανακοίνωση της βαθμολογίας των πανελλαδικών εξετάσεων προγραμματίζεται να γίνει την Παρασκευή 9-7-2021, ημέρα κατά την οποία θα λειτουργήσουν όλα τα ΓΕΛ»

Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό:

Οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Δ.Ε. την Παρασκευή 9-7-2021 το πρωί, αμέσως μόλις παραλάβουν όλα τα σχετικά δέματα, παρακαλούνται να παραδώσουν στους Διευθυντές των Γενικών Λυκείων περιοχής ευθύνης τους τα δέματα που θα περιέχουν:

α. τα αποκόμματα των τετραδίων και

β. τις δύο εκτυπώσεις καταστάσεων.

Ο (Υπο)Διευθυντής κάθε ΓΕΛ μαζί με ένα μέλος του Συλλόγου Διδασκόντων, αμέσως μετά την παραλαβή των δύο καταστάσεων και των αποκομμάτων, πρέπει να προβούν στον απαραίτητο έλεγχο μεταξύ των αναλυτικών ονομαστικών καταστάσεων και των αποκομμάτων.

Στη συνέχεια οι (Υπο)Διευθυντές θα αναρτήσουν στις σχολικές μονάδες ΜΟΝΟ τις εκτυπωμένες καταστάσεις που περιλαμβάνουν ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.

Την ίδια ώρα και μέρα θα γνωστοποιηθούν οι βαθμοί στους υποψηφίους με μία νέα διαδικασία μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο (sms).

www.newsit.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement